Brutální KO z rukou Aarona Picka. Mladý talent svému soupeři málem urazil hlavu

Brutální KO z rukou Aarona Picka. Mladý talent svému soupeři málem urazil hlavu zdroj: Profimedia

Aaron Pico je známý svými rychlými a tvrdými údery, což dnes poznal také jeho supeř. Podívejte se na ukázkové KO z rukou mladého talenta Bellatoru.

Bellator 252 byl nabitý talentovanými bojovníky a jedním z nich je bezesporu mladý prospekt Aaron Pico (7-3). Ten se v rámci prelims utkal s Johnem de Jesusem, kterému naprosto dominoval a nakonec mu nadělil brutální KO.

Aaron Pico je jedním z nejtalentovanějších bojovníků Bellatoru. Tento 24 letý zápasník má pro MMA skvělé předpoklady. Ještě jako teenager se stal mistrem světa v zápasu ve volném stylu a byl také po 40 letech prvním teenagerem, který byl nominovaný na olympijské hry v zápase. K tomu se stal ještě v roce 2009 juniorským mistrem USA v boxu a nebylo tak pochyb o tom, že v MMA se s ním bude muset počítat.

Aaron Pico zdroj: Profimedia Celou svoji profesionální kariéru je Aaron Pico věrný Bellatoru, kde začal v roce 2017. Za tu dobu odbojoval 10 zápasů, z nichž 7 vyhrál a 3 prohrál. Všechny svoje vyhrané zápasy dokázal Pico ukončit před limitem, kdy šest svých soupeřů knockoutoval a jednoho uškrtil.

Jeho soupeř, John de Jesus (13-9), tak měl před sebou velice nebezpečného bojovníka a nutno dodat, že vzhledem k Jesusovým statistikám, se jednalo skoro až o mismatch, ve kterém šel Jesus už předem na porážku. Podle toho taky vypadal samotný zápas.

V prvním kole si Pico po několika úvodních jabech došel nekompromisně pro takedown a započal sérii tvrdých úderů na zemi. Jeho soupeř se sice snažil dostat zpátky na nohy, ale Pico si jeho pokusy pohlídal a nedovolil mu uniknout. Naopak si ještě vylepšil pozici a dostal se mu na záda. Odtamtud se zápas přesunul znovu do guardu, kde byl Pico nahoře a rozdával Jesusovi tvrdé údery a lokty. Tomu se sice ke konci kola podařilo postavit, ale Pico jej i tak kontroloval u klece a první kolo bylo jasně pro něj.

K bodovým rozhodčím se ale zápas nedostal. Ve druhém kole pokračoval Pico v dominantním výkonu a po sérii tvrdých úderů vzal Jesuse znovu na zem. Tam pokračoval v „ground and pound“ a Jesus začínal mít hodně namále. Po chvíli se sice zmlácený Jesus dokázal postavit, to byl ale začátek jeho konce. V postoji ještě dokázal trefit Aarona Pica highkickem, ale Pico mu na to odpověděl tvrdým zadním capákem přímo na bradu a doslova jej srazil k zemi. Tam mu přidal ještě pár úderů, dokud rozhodčí zápas neukončil.

Aaron Pico si tak připsal další výhru na KO, ale Bellator by mu měl začít dávat rovnocenné soupeře, protože Jesus nebyl ani zdaleka na Picově úrovni a výsledek tomu odpovídal.

Zdroje:  Bellator MMA

Nejnovější články