Mladý talent Aaron Pico se v sobotu vrátil na vítěznou vlnu a vyhrál tvrdým KO

Mladý talent Aaron Pico se v sobotu vrátil na vítěznou vlnu a vyhrál tvrdým KO zdroj: Profimedia

Aaron Pico se vrátil v nové a vylepšené verzi. Podívejte se na jeho povedený levý hák, kterým uspal soupeře.

Aaron Pico patřil, a stále patří, k největším talentům v MMA. Má pro to veškeré předpoklady. Jako malý kluk se stal mistrem USA v boxu a v pankrationu (obdoba MMA). Následně přesedlal na wrestling a stal se několikanásobným juniorským mistrem USA ve wrestlingu (folkstyle, volný styl i řecko-římský zápas) a v roce 2013 přidal i titul juniorského mistra světa ve volném stylu. Dokonce se ve svých 19 letech kvalifikoval do vyřazovacích zápasů ve wrestlingu na olympiádu, což se žádnému teenagerovi v USA nepovedlo už přes 40 let.

Bylo jasné, že když před třemi roky vstoupil do světa MMA pod organizací Bellator, všichni od něj i přes jeho mladý věk, očekávali velké výsledky. Na poprvé to ale nevyšlo a mladý Aaron zažil svoji první porážku hned v prvním zápase. Na gilotinu jej utáhl hned v prvním kole Zach Freeman. Poté se ale Pico rozjel a vyhrál hned čtyři zápasy za sebou, když všechny čtyři ukončil v prvním kole na T/KO. Na zem (doslova) jej ale rychle vrátily další dva zápasy, které prohrál na KO.

Před svým duelem v pérové váze proti Danielu Careyovi, který se konal v sobotu na akci Bellator 238, Aaron prohlásil, že diváci uvidí jeho novou a vylepšenou verzi. A svým slibům dostál, když knockoutoval svého soupeře povedeným levým háke ve druhém kole.

Pico měl vždycky pořádnou ránu a velice explozivní styl, ale teď předvedl i trpělivost a „chytrost“ – vlastnosti, které jemu stylu v minulosti chyběly. Když pak uviděl příležitost, chopil se jí a trefil Careye svým levým předloktí přesně na čelist a poslal jej spícího na zem.

Na celou akci se můžete podívat zde:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

PI-KO! @aaronpicousa turned the light off on Daniel Carey in Round 2 #Bellator238 • @bellatormma – @dazn_usa FULL STORY IN BIO

Příspěvek sdílený MMA Junkie (@mmajunkiedotcom),Led 25, 2020 v 6:41 PST

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články