Rodtang nedal Haggertymu žádnou šanci, po čtvrtém počítání rozhodčí zápas ukončil

Rodtang nedal Haggertymu žádnou šanci, po čtvrtém počítání rozhodčí zápas ukončil Rodtang vs. Jonathan-Haggerty | zdroj: Profimedia

Jejich první zápas skončil na body, teď před domácím publikem ale šampion Rodtang nepřipustil překvapení a Haggertyho doslova zdemoloval.

Čekalo se, který z bojovníků zužitkuje zkušenosti z posledního vzájemného zápasu lépe. Haggerty v rozhovorech zmiňoval, že se minule zbytečně nechal zatáhnout do přestřelek a hrál soupeřovu hru. Nyní chtěl bojovat podle své předem dané strategie a Thajského šampiona přechytračit.

Rodtang zase zmínil, že Haggerty špatně snáší údery na tělo a to pro něj bude klíčem k úspěchu. Že měl pravdu se ukázalo už po několika vteřinách, kdy se mladý Brit po ráně na spodek skácel s bolestivou grimasou na podlahu ringu. Dokázal sice vstát a pokračovat v boji, avšak Rodtang ho doslova lovil. Thajského bojovníka navíc dopředu hnalo bouřlivé domácí publikum.

Rodtangovy tvrdé údery na žebra Rodtangovy tvrdé údery na žebra | zdroj: Profimedia

Haggerty první kolo přežil, ale bylo jasné, že pokud něco nezmění, Rodtang ho dřív nebo později nachytá znovu. Zkoušel tedy boj držet na delší vzdálenost, a když se soupeř přiblížil, svazoval ho do klinče. Ať ale zaútočil jakkoliv, Rodtang ukazoval, že na něj přezdívka Ironman skutečně sedí, protože šel neustále kupředu a vypadal, že údery a kopy snad ani necítí.

Do třetího kola pak šampion ještě přidal a Haggertyho po ringu doslova naháněl. Několikrát mu dokonce frustrovaně gestikuloval, ať neutíká. Angličanovi však bylo jasné, že jít s Rodtangem do přestřelky by byla sebevražda. Zastavit rozjetého Thajce však bylo prakticky nemožné. Na tuhle totální demolici se podívejte v přiloženém videu.

Pro Rodtanga měla výhra mnohem větší význam než jen obhájení šampionského titulu. Poprvé v životě se totiž na zápas přišli podívat také jeho rodiče. V minulosti si to prý nepřál, protože nechtěl, aby se o něho báli. Teď však sami rodiče vyslovili přání vidět svého syna zápasit a on se jim předvedl v životní formě.

Zdroje:  ONE Championship

Nejnovější články