Stačilo vteřinové zaváhání a Liam Harrison poslal Mahmouda tvrdě k zemi

Stačilo vteřinové zaváhání a Liam Harrison poslal Mahmouda tvrdě k zemi Liam Harrison bleskově knokautuje Mohammed bin Mahmouda na akci ONE A NEW TOMORROW | zdroj: Profimedia

Veterán Liam Harrison je vždy zárukou atraktivní podívané. Ta však tentokrát netrvala ani jedno kolo.

Angličan Liam Harrison patří mezi legendy thajského boxu, není tedy divu, že na galavečeru ONE, který se odehrával přímo v kolébce tohoto sportu, plánoval svého soupeře ukončit nějakým parádním KO. Ani v nejdivočejších snech si však asi nepředstavoval, že se mu to povede hned jedním z prvních úderů.

Přestože jeho soupeř Mohammed bin Mahmoud prozradil, že je pro něj Harrison vzorem a dokonce se některé techniky naučil z jeho videí, do zápasu vstoupil bez respektu. Byl to právě on, kdo začal ve větším tempu a okopával „Hitmana“ lowkicky.

Angličan se na své poměry rozjížděl velice pomalu a bylo vidět, že si svého soupeře pozorně načítá. Když pak Mahmoud na okamžik při výpadu kolenem spustil ruce, Hitmanova levačka ho bleskově poslala k zemi.

Otřesený Malajsijec sice dokázal silou vůle vstát, ale kdo už někdy viděl Harrisona bojovat, musel vědět, že konec přijde velice brzy. Hitman do svého soupeře doslova naběhl a tvrdými lokty ho znovu poslal na podlahu ringu. Mahmoud se sice opět zvedl, ale na nohách doslova bruslil. Byla tedy chyba rozhodčího, že ho pustil dál, protože ho mohl ušetřit zbytečného bití, které nevyhnutelně následovalo.

Harrison opět předvedl nádherný výkon, tohohle válečníka zkrátka nejde nemít rád. Už 2. února bude možnost se s Hitmanem v Praze potkat naživo na tréninkovém semináři, který organizuje klub X gym a proběhne v R.A.P. Fitness Modřany.

Zdroje:  ONE Championship

Nejnovější články