Drsné KO, Kevin Lee zahnal všechny pochyby o své budoucnosti

Drsné KO, Kevin Lee zahnal všechny pochyby o své budoucnosti zdroj: Profimedia

Někdejší talent se po sérii neúspěchů vrátil s jasným poselstvím, které skoro stálo Gillespieho hlavu.

Kevin Lee vs Gregor Gillespie

Kevin Lee byl před dvěma lety velkým talentem a čekalo se, že bude bojovat o titul v lehké váze. Jenže přišly prohry, smrt jeho hlavního trenéra a přestup do welterové váhy, kde jej poslal zpátky do lehké Rafael dos Anjos. Gillespie do zápasu vstupoval dokonce jako favorit, což je pro Leeho razítko potvrzující jeho pád.

Oba borci začali ostře, v nízkém postoji a začali boxovat. Většinu kola bylo těžké říct, kdo vlastně vede, protože se trefovali oba a v rychlém boxerském tempu. První začal trochu krvácet Lee, ale pak přišel moment, kdy trefil Gillespieho, ten se odkryl, přesně do následovného kopu, kterým jej Lee trefil do čelisti. Gillespie spal už ve chvíli, kdy teprve bezvládně padal na klec.

Pro Leeho jde o obrovské vítězství po řadě neúspěchu a samozřejmě také zadostiučinění. Potvrdilo se také to, že Lee udělal dobře, že přešel do gymu Tristar, který vede slavný Firas Zahabi. Uvidíme, koho dostane Lee jako soupeře příště, ale už teď můžeme říct, že lehká váha je nejnadupanější divize UFC.

Kevin Lee Kevin Lee - Gregor Gillespie, UFC 244 | zdroj: Profimedia

Nejnovější články