Kanaďan Jourdain ve druhém kole pomocí knockoutu umlčel domácí publikum

Kanaďan Jourdain ve druhém kole pomocí knockoutu umlčel domácí publikum zdroj: Profimedia

Charles Jourdain se i přes slabší začátek dokázal zvednout a domácího miláčka Doo Ho Choie nekompromisně vypnul. 

Pérová váha. Další domácí zástupce Doo Ho Choi patří k nejoblíbenějším bojovníkům v Jižní Koreji. V UFC už odbojoval pět zápasů, a i když začal třemi vítězstvími, momentálně eviduje dvě prohry v řadě. I tak už několikrát získal ocenění za nejlepší výkon večera a jeho styl patří k velice atraktivním.

Kanaďan Charles Jourdain patří k těm méně zkušenějším, a i v samotném UFC se představil zatím pouze v jediném zápase, kde navíc podlehl na body Desmondu Greenovi.  Předtím však v nižších organizacích prohrál jediný fight z deseti a zaujal především svojí univerzálností.

Zápas začal v hodně rychlém tempu a na obou dvou borcích byla vidět veliká nahecovanost. Choi povzbuzovaný domácím publikem trefil výborně koleno, na které se Jourdain snažil odpovědět stejným způsobem, ale netrefil. Choi střídal tvrdé údery s lowkicky a svého soupeř několikrát donutil k ústupu. Jourdain působil rozevlátě a když už to vypadalo, že první kolo doubrání, tak vypálil Kanaďan tvrdou bombu a Choie poslal k zemi, ten se ale stihl probrat a rundu dokončit.

Druhá část začala z obou dvou stran opatrněji a jako první se po minutě osmělil Jourdain, který sice zkusil hezkou kombinaci, ale rukama pouze promáchl. Choi spoléhal na svou pravačku, kterou v kontrech několikrát trefil, ale efektivita moc znatelná nebyla. Jourdain začal přidávat na aktivitě a otevíral jednu přestřelku za druhou, a z většiny začal vycházet vítězně. To také přineslo své ovoce. Choie zčistajasna trefil velice krátkou, ale o to tvrdší levou zadní přímo na spánek a pravačkou už ho jenom lehce poslal k zemi. Konec a další knockout dnešního večera.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články