Na UFC Fight Night 154 se jde "Korejská zombie" pomstít za KO v poslední vteřině

Na UFC Fight Night 154 se jde "Korejská zombie" pomstít za KO v poslední vteřině zdroj: Profimedia

Dnes v noci proběhne další menší turnaj UFC, máme tu seznam všech zápasů.

HLAVNÍ KARTA

Renato Moicano vs. Chan Sung Jung

Hlavní zápas v pérové váze. Renato Moicano momentálně disponuje úctyhodnou statistikou 5-2, kdy jediné dvě prohry přišly proti bývalému šampionovi Jose Aldovi a častému vyzyvateli Brianu Ortegovi. Chan Sung „The Korean Zombie“ Jung zažil v posledním zápase šokující obrat a prohru po vypnutí loktem. Bojoval skoro 25 minut a proti Yairu Rodriguezovi měl navrch, pak ale přiletěl překvapivý loket a Korejec se v poslední vteřině zápasu (!) sesunul k zemi. Je ovšem stále považován za jednoho z nejzábavnějších fighterů momentální soupisky UFC a bude chtít svoji chybu vymazat. Očekává se především souboj v postoji a ohňostroj úderů.

John Lineker vs. Rob Font

Co-main nám nabídne bantamovou třídu. John Lineker s tvrdou levačkou vyzve Roba Fonta, takže půjde o odvetu z roku 2016. Ten večer na tom byl lépe Lineker, který svým těžce agresivním stylem nepřetržitě tloukl svého soupeře. Font zázrakem přežil všechna tři kola a teď se chce TOP 10 pomstít. Naposledy porazil po vynikajícím vystoupení Sergia Pettise a rozhodně si proti Linekerovi bude chtít prodloužit šňůru.

Bryan Barbarena vs. Randy Brown

Bryan Barbarena je po únorovém střetu s Vicentem Luquem jeden z potencionálních kandidátů na „Zápas roku“. Momentálně ale hodně kolísá mezi výhrami a prohrami a střídá to povětšinou jedna ku jedné. Teď má ovšem dvě prohry v řadě stejně jako jeho soupeř Randy Brown. Ten naposledy prohrál po šokujícím KO s Niko Pricem. Brown se do UFC dostal díky show Dany Whitea „Looking For a Fight“.

Andrea Lee vs. Montana De La Rosa

Dvě z řady největších pronásledovatelek Valentiny Shevchenko v muší váze. Lee má za sebou dva zápasy a ani jeden neprohrála, za svůj debut navíc získala ocenění „Fight of The Night“. Je to dynamická všestranná bojovnice. Proti ní se postaví notorická grapplerka De La Rosa. Z Ultimate Fightera se dostala až do UFC a momentálně drží tři výhry a, stejně jako její soupeřka, žádnou prohru. Všechny zápasy navíc vyhrála pomocí submise. Říká se, že vítězka by mohla být další vyzývatelkou právě Shevchenko, tu ale momentálně čeká v srpnu titulový zápas s Liz Carmouche.

Kevin Holland vs. Alessi di Chirico

Kevin Holland je jeden z nejaktivnějších bojovníků nynějšího UFC. Za posledních 10 měsíců se objevil hned ve čtyřech boutech, poslední dva vyhrál. Je to nebezpečný bijec, který je ale velice podceňovaný na zemi. Jeho oponent Alessi Di Chirico přichází také s dvěma výhrami v řadě, v předposlední, která už je ovšem z roku 2017, velice ošklivě vypnul Oluwale Bamgbose. Naposledy italský borec startoval více než před rokem, což by proti nastartovanému Hollandovi mohl být veliký handicap.

PRELIMS KARTA

Syuri Kondo vs. Ashley Yoder

Kevin Aguilar vs. Dan Ige

Luis Pena vs. Matt Wiman

Allen Crowder vs. Jair Rozenstruik

Ariane Lipski vs. Molly McCann

Deron Winn vs. Eric Spicely

Anderson dos Santos vs. Andre Ewell

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články