Da Un Jung po minutě a pěti vteřinách ukázkově vypnul Rodrigueze

Da Un Jung po minutě a pěti vteřinách ukázkově vypnul Rodrigueze zdroj: Profimedia

Další úspěch domácího borce na turnaji UFC v korejském Busanu, Da Un Jung nedal Rodriguezovi šanci a hodně rychle ho poslal k zemi. 

Polotěžká váha. Domácí Da Un Jung ve své kariéře prohrál pouze dvakrát a to téměř na začátku. Od té doby drží fantastickou sérii jedenácti výher v řadě, kterou potvrdil i v srpnu na svém premiérovém zápase v UFC, kde dokázal submisí ve třetím kole porazit Khadise Ibragimova.

Američan Mike Rodriguez je klasický agresivní tank, ze svých deseti výher v MMA drží osm KO a do svých soupeřů jde tvrdě a nekompromisně. Do UFC se dostal skrz Dana White’s Contender Series, kde předvedl skvělý knockout kolenem a v americké organizaci má zatím odbojované tři zápasy - jedna prohra, jedna výhra, jeden no contest (bez vítěze).

A tenhle duel byl hodně rychlý. Po půl minutě oťukávání vypálil Jung první tvrdou pravou zadní, která už trochu předznamenala blížící se zkázu. Rodriguez sice několikrát zkusil highkick, ale svůj cíl ani jednou netrefil. A tak znovu nastoupil Jung, naznačil levou a pak přišla další neskutečně tvrdá pravá, která Rodrigueze poslala k zemi. Korejec se mu okamžitě vrhl na záda a svého soupeře dokončil. Krásný knockout po minutě a pěti vteřinách.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články