McGregor chce bojovat s Edgarem, peníze ze zápasu prý dá na charitu

McGregor chce bojovat s Edgarem, peníze ze zápasu prý dá na charitu Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Irský bojovník konečně na někoho ukázal, s Frankie Edgarem a vedením UFC však musí doladit, kdy by k duelu došlo.

Vypadá to, že má Conor McGregor konečně domluvený další zápas. Vše odhalily sociální sítě, kde bláznivý Ir reagoval na oznámení o narozeninách Frankieho Edgara. Sám přispěchal s přáním, které zakončil slovy, že se s oslavencem uvidí v prosinci. Edgar okamžitě odpověděl 'ano', a napsal, že teď už je to pouze na Dana Whiteovi, aby k duelu došlo.

Frankie sice řekl, že chce jít dolů do nižší, bantamové váhy, protože se s týmem shodli, že to pro něj bude bezpečnější, v případě tohoto fightu by ale musel začít zase nabírat. McGregor by totiž nejspíš nestihl shodit až tolik a vše by se tak logicky odehrálo v "pérovce" a nebo lehké váze, kde má ostatně Frankie také zkušenosti. Tím by pro Edgara padl také několikrát diskutovaný duel s Petrem Yanem, který si na něj brousí zuby (náš článek).

Větší problém ale nastává se zvoleným termínem, protože UFC má do konce roku  všechny turnaje téměř plně obsazené. Organizace je v tomhle směru poměrně zásadní a několikrát ukázala, že k uvolnění místa na turnajové kartě vám nepomůže ani zvučné jméno. McGregor s Edgarem si tak budou muset pravděpodobně počkat až do začátku roku 2020.

 

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články