Mike Tyson radí Conorovi McGregorovi: "Musíš se nad svým chováním zamyslet"

Mike Tyson radí Conorovi McGregorovi: "Musíš se nad svým chováním zamyslet" zdroj: Profimedia

Boxerská legenda má dost vlastních zkušeností s průšvihy a špatnými rozhodnutími.

Mike Tyson je nejkontroverznějším boxerem historie. Ve svém životě prožil vrcholy i pády. Užíval drogy, skončil ve vězení. Ze svých chyb se však poučil a kompletně změnil svůj život. Přestal pít alkohol, konvertoval k islámu, založil farmu na pěstování marihuany. Momentálně objíždí svět a vypráví svůj neuvěřitelný životní příběh.

Jeho místo na slunci mezitím přezval Conor McGregor, který se stal celebritou přesahující rámec bojových sportů. The Notorious vydělal miliony dolarů, ale sláva mu očividně dělá problémy. Útok na autobus Khabiba Nurmagomedova, urážení rozhodčí při turnaji Bellator či napadení muže, který odmítl vypít jeho whisky. To je výčet prohřešků za minulý rok. Svým chováním mimo klec si může definitivně zničit zápasnickou kariéru. Miky Tyson o tom ví své a přináší Conorovi pár užitečných rad.

„Conor se musí zahledět sám do sebe a říct si: Co se to se mnou stalo? Proč jsem takový? A jak zabráním tomu, aby se podobné problémy neopakovaly.“

Sám velký Mike několikrát přiznal, že se těžko vyrovnával s obrovskou slávou a nekonečným přílivem peněz. Tento problém má pravděpodobně i McGregor.

„Nevíme, jak s těmi věcmi zacházet. Máme miliony dolarů, které jsme nikdy neměli. Naše rodiny je nikdy neměly. Nežili jsme takový život. Zápasíte, děláte, co máte rád za obrovské množství peněz. Jenže nemáte žádnou kontrolu, žádné omezení a to může být problém.“  

Conor McGregor Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Conor se v interview vyjádřil, že svých chyb lituje a je připraven nést následky. Brzy ho čeká soudní stání a případný trest za napadení staršího může v irském baru. Fanoušci doufají, že ještě neřekl v oktagonu poslední slovo. Na duel s McGregorem stojí frontu celá lehká divize. Poirier, Gaethje, Cerrone jsou potencionální soupeři. V zákulisí se šeptá o posledním turnaji letošního roku. Irský bouřlivák je stále největší hvězdou bojových sportů a jeho návrat bude opět nejsledovanějším turnajem roku.

Zdroje:  MMA Mania

Nejnovější články