McGregor opět řádil, v hospodě napadl muže

McGregor opět řádil, v hospodě napadl muže zdroj: Profimedia

Odmítat nabízené věci od Conora McGregora se evidentně nevyplácí, alespoň podle jeho logiky.

Zdá se vám, že Conor McGregor už nějakou dobu nevyvedl žádný exces? Možná to není tak úplně pravda. Video, které vydal server TMZ (celé video můžete vidět pod článkem), zachycuje relativně detailní záběry  baru na bezpečnostní kameře jedné hospod v irském Dublinu. Zdá se, že jedním z hlavních aktérů incidentu, který se tam odehrál, byl sám Conor.

Co vlastně záznam ukazuje? Muž, který jako kdyby z oka vypadl McGregorovi, vchází do baru a začíná lidem rozlévat a rozdávat skleničky s alkoholem, podle TMZ šlo přímo o jeho značku whiskey „Proper Twelwe“. Dával panáky úplně všem lidem nacházejícím se právě v lokále, dokud jeden starší muž jeho nabídku neodmítl.

To v tu chvíli McGregora asi více než urazilo, protože odmítnuvšímu muži ubalil jednu slušnou levačku. Jakmile to udělal, byl odtáhnut dvěma muži ven. Zajímavé je, že atakovaný zůstal sedět na stoličce jako přilepený. Podle dostupných informací byl incident ohlášen a vyšetřen policií a doposud nebyla vznesena žádná obvinění.

Tak jako tak, McGregora teď zajímají především dva duely v UFC které tento týden označil Dana White jako rozhodující pro jeho další fight. První z nich je souboj mezi Anthony Pettisem a jedním z jeho bývalých soupeřů, Natem Diazem, tím druhým konfrontace Khabiba Nurmagomedova a Dustina Poirera. Který z těchto soupeřů by mohl být nejpravděpodobnějším White neprozradil, ale naznačil, že jsou výsledky pro Conora více než důležité.

Zdroje:  tmz.com , Youtube TMZ Sport , tisková zpráva

Nejnovější články