Dana White se postavil za McGregora: "Neodmítne žádný zápas!"

Dana White se postavil za McGregora: "Neodmítne žádný zápas!" Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Dana White se rozpovídal o jednom z nejkontroverznějších zápasníku.

Šéf UFC Dana White reagoval pro web MMA Fighting na častá obvinění, že Conor McGregor odmítá zápasy a je vybíravý. Jak prozradil hned na úvod, je pravda, že od loňského října nebojoval, ale není to tím, že by odmítal soupeře. Vyvrátil tak tvrzení jednoho z nejznámějších manažerů Aliho Abdelazize.

"Ne, Conor nikdy nic neodmítne. Abdelaziz si může říkat co chce, ale Conor nikdy neutíká z boje. Je to jeden z nejspolehlivějších lidí. Když se něco pokazí a v tu chvíli většina lidí před fightem uteče, Conor McGregor zůstává. Nebojí se bojovat s kýmkoliv."

Navzdory tomuto prohlášení ale White přiznává, že především díky zápasu mezi Nurmagedovem a Poirierem, je teď Conor spíše střídmější a čeká na nějaký klíčový zápas v lehké divizi a samozřejmě jeho největším snem je odveta s Dagestáncem. White ale věří, že se vrátí ještě letos. "Conor je momentálně v pozici, kdy se drží spíše v pozadí. Myslím, že čeká jak dopadne aktuální situace v lehké váze, ale jeho zápas by se mohl objevit brzo. Jo, myslím si, že ho uvidíme ještě letos."

Nurmagomedov McGregor zdroj: Profimedia

Celá tahle reakce vznikla především díky dubnovému prohlášení Abdelazize, manažera Nurmagedova. "Dana White drží umírajícího psa a snaží se nás přesvědčit, že je to vlk, to je důvod, proč je nejlepší promotér na světě. Už není čas Conora a nikdy nebude. Jeho čas uplynul. Všechno se změnilo. UFC se změnila a i fanoušci se změnili a on si pořád myslí, že bez něj tenhle sport nemá význam."

McGregor naposledy domlouval zápas proti Donaldu "Cowboy" Cerronemu, ale Ir to údajně zrušil, protože by se jednalo pouze o co-main fight. To zvedlo v dubnu ze židle Abdelazize, který zastupuje také Justina Gaetjeho a tvrdí, že Conor odmítl i tento duel. "Pořád si myslí, že má koule bojovat, ale trvá jen na odvětě s Khabibem. Odmítá fightery jako jsou Ferguson nebo Gaethje a přitom tvrdí, že chce bojovat se špičkou. Sice o tom mluví, ale nakonec na to nemá. Když je vyzve, možná k němu budu mít trochu respekt. Teď nemám žádný. Nula. Měl by bojovat s Justinem nebo Tonym."

Zdroje:  MMA Fighting , tisková zpráva

Nejnovější články