Personál irské hospody vylil McGregorovu whisky do záchodu

Personál irské hospody vylil McGregorovu whisky do záchodu zdroj: Profimedia

McGregor svým dubnovým činem znechutil obsluhující v irské hospodě, ti vylili všechnu jeho whisky do záchodu.

Conor McGregor budí emoce všude, kam přijde. Rozbil autobus, zničil natáčejícímu kolemjdoucímu telefon a naposledy napadl staršího muže, který odmítl pít jeho vlastní značku whisky "Proper No. 12."  Takové chování se už znelíbilo i jeho bývalému podporovateli a majiteli irské hospody na Floridě. Podle něj by se od McGregora měli Irové distancovat a odmítá nyní hostům jeho whisky nalévat.

Vlastník "Irish Pubu" umístěného na Apollo Beach vše navíc završil videem, ve kterém se svým personálem jeho lihovinu hromadně vylévají do záchodu. Napsal k tomu: "Vzhledem k nedávnému zbabělému a otřesnému chování někoho, kdo se snaží nazývat Irem, se irská hospoda The Salty Shamrock rozhodla, že nebude nabízet žádné výrobky, které jsou spojené s jeho jménem. Zbavujeme se jeho whisky a vyzývám všechny majitel irských hospod ke stejnému činu."

Vypadá to, že Conor svým chováním začíná ztrácet všechny strany a přichází i o podporu vlastní domácí scény. Možná, že by toto pro něj mohlo být vztyčeným varovným prstem. Na druhou stranu zde stále funguje fádní McGregor je McGregor, jiný nebude a fanoušků má stále dost.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články