"Nechci jít do vězení proto, že jsem někoho zabil," smetl Masvidal ze stolu konfrontaci s McGregorem

"Nechci jít do vězení proto, že jsem někoho zabil," smetl Masvidal ze stolu konfrontaci s McGregorem zdroj: Profimedia

Vypadá to, že se zápas mezi Jorgem Masvidalem a Conorem McGregorem nikdy neuskuteční. 


Jorge Masvidal už sice má sice na listopad domluveného Natea Diaze, ale stále je také spojován s jedním z největších rivalů svého budoucího soupeře. A tím není nikdo jiný než bláznivý Ir Conor McGregor. Plno fanoušků už delší dobu volá po tom, aby se v oktagonu proti sobě postavili právě tito dva.

Conor už v několika rozhovorech řekl, že by se této konfrontaci nebránil, ale Masvidal si nemyslí, že by k tomu někdy mohlo dojít. Už jen kvůli tomu, že se šéf UFC Dana White nechal před nějakou dobou slyšet, že je Američan pro McGregora moc velký (náš článek). "Prezident tento zápas nepovažuje za dobrý nápad, protože nechtějí, aby byli obviněni z vraždy. Nedovolí, aby se to stalo." 

Ben Askren - Jorge Masvidal zdroj: Profimedia

"Šéf to řekl jasně, takže nechci jít do vězení proto, že jsem někoho zabil. To opravdu není něco, co bych chtěl. Jsem tu, abych soutěžil a porážel lidi. Bylo řečeno, že si nemůžeme konkurovat, protože jsem až moc velký muž, takže k tomu nemůže dojít. Jsme každý jinde, a proto to Dana White nedovolí."

Masvidal si tím tak nemusí vůbec lámat hlavu a může stále trénovat, protože 2. listopadu ho v newyorské Madison Square Garden čeká turnaj UFC 244 a už výše zmiňovaný titulový duel s Natem Diazem.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články