Souboj dvou svérázů - Diaz se nakonec asi postaví "gangsterovi" Masvidalovi

Souboj dvou svérázů - Diaz se nakonec asi postaví "gangsterovi" Masvidalovi Jorge Masvidal - Darren Till | zdroj: Profimedia

Jorge Masvidal hledí víc jak na souboj o titul na pořádný balík peněz a ten kouká z jiného duelu.

Od té doby, co Jorge Masvidal vypnul na začátku července rekordně po pěti sekundách Bena Askrena (náš článek), proběhlo skrz média plno tipů, kdo by mohl být jeho soupeřem.  Teď ale vše konečně po teoretických diskuzích začíná přecházet do reálných kontur. Po víkendové výhře mu totiž svojí výzvu poslal Nate Diaz a Masvidal, který byl zápasu přítomný, na televizních záběrech s úsměvem pokyvoval a bylo víc než jasné, že zájem by byl.

To teď také potvrdil jeho manažer Abraham Kawa, který tento týden poskytl rozhovor  pro ESPN. Podle něj by jeho svěřenec bojoval o dost raději s Diazem než s momentálním šampionem welteru Kamaru Usmanem. "Musíte se na to dívat z finančního hlediska," řekl Kawa. "Oba dva chtějí bojovat hlavně o peníze. Oni se nespokojí jenom s tím, že bojují v UFC. Kdyby byla největší výplata za titulový zápas, nevidím důvod, proč by to Jorge nevzal. Momentálně ale více peněz kouká z jiného fightu a tím pádem pro něj titulový zápas není středem zájmu."

Kawa je přesvědčený, že právě konfrontace s Diazem je teď téma číslo 1. "Myslím, že do toho oba dva borci půjdou a předvedou pro všechny velikou show. Myslím, že to teď chceme úplně všichni. Já osobně jsem především fanoušek bojování a pokud jste takový fanda jako já, tak musíte uznat, že by pro nás tenhle duel byl něco jako Vánoce."

Zdroje:  YouTube ESPN , tisková zpráva

Nejnovější články