"Žádný zápas nebude. Masvidal je pro Conora moc velký a těžký," rázně ukončil dohady šéf UFC

"Žádný zápas nebude. Masvidal je pro Conora moc velký a těžký," rázně ukončil dohady šéf UFC zdroj: Profimedia

Jorge Masvidal bude svého soupeře muset hledat v jiném rybníčku.

 

Jorge Masvidal krátce po posledním zápase řekl, že pokud by mu nevyšel titulový zápas ve welterové váze proti Kamaru Usmanovi, chtěl by dostat šanci "rozbít hubu" Conoru McGregerovi (náš článek). Podle posledních ohlasů šefa UFC Dany Whitea to vypadá, že je opravdu malá šance, aby duel vyšel.

 "Masvidal je pro Conora moc velký a těžký.," řekl pro TMZ. Je tu pro něj velké množství jiných zápasu v jeho váhové kategorii a bez Conor. Conor nepatří do velterové váhy. Na to, aby v ní bojoval koule má, ale nepatří tam."

Je téměř jisté, že kdyby McGregor urputně po konfrantanci s Masvidalem prahnul, tak by to UFC mohlo dostat do kouta. Je ale pravdou, že bláznivý Ir zatím stojí především o další souboj o titul v lehké váze, takže by pro něj osobně nejspíš vytvořili o dost větší prestiž a zájem Justin Gaethje nebo Donald Cerrone, kterým byl ohlášen společný bout (náš článek).

White byl také dotázán, jestli by mohl McGregor bojovat s vítězem duelu Khabib Nurmagomedov vs. Dustin Poirier, který se uskuteční 7. září. "Ne," odpověděl Dana stroze." Ale rozhodně to rozhýbe okolo Conora plno jiných věcí, ať ten fight vyhraje kdokoliv. Jisté je, že buď bude bojovat tenhle rok nebo na začátku příštího. Uvidíme, jak to celé v září dopadne.

Zdroje:  tmz.com , tisková zpráva

Nejnovější články