Kovboj Cerrone vyrazí opět do bitvy, postaví se mu divoký Gaethje

Kovboj Cerrone vyrazí opět do bitvy, postaví se mu divoký Gaethje Donald Cerrone | zdroj: Profimedia

Vancouver by měl zažít ofenzivní smršť, na turnaji UFC se utkají Cerrone a Gaethje.

Kanadský Vancouver zažije 14. září opravdu velký večer. Prezident UFC Dana White potvrdil serveru Yahoo! Sports, že jako hlavní zápas večera obstarají zástupci lehké váhy Donald Cerrone a Justin Gaethje. "Vancouvere, připrav se," řekl White. "Ten fight bude opravdu neskutečný."

Dlouho na sebe se svou reakcí nenechal čekat ani Donald "Cowboy" Cerrone, který na svůj instagramový účet napsal: "Můžu vám všem jednu věc slíbit, tenhle zápas nebude chtít prošvihnout nikdo." Kovboj naposledy podlehl v krvavém duelu letos v červnu proti Tonymu Fergusonovi (náš článek), přesto stále drží rekord UFC v počtu výher, kterých momentálně vlastní 23. Šestkrát získal prestižní ocenění za zápas večera, třikrát za KO a dvakrát za submisi. I to svědčí o tom, jak zábavné a bojovné výkony podává a málokdo mu v tom dokáže konkurovat.

Donald Cerrone Ton Ferguson - Donald Cerrone, UFC 238 | zdroj: Profimedia

Justin Gaethje by ale mohl, protože i on si získal velikou popularitu na otevřeném a ofenzivním bojování a stejně jako Cerrone je v UFC považován za jednoho z nejzábavnějších fighterů. Všech pět zápasů, kde drží statistiků 3-2, skončilo knokautem a za všechny si Gaethje odnesl pozápasový bonus. Za zmínku stojí především KO, které uštědřil Edsonu Barbozovi na turnaji UFC Philadelphia, kdy ho po dvou a půl minutách vypnul jediným pravým hákem.

Justin Gaethje zdroj: Profimedia

Duel by měl být pětikolový a na turnaji jsou oznámeni ještě Níkita Krylov, Glover Teixeira, David Branch a Andrew Sanchez.

Zdroje:  Yahoo Sports , tisková zpráva

Nejnovější články