Conor McGregor jasně naznačil návrat do oktagonu

Conor McGregor jasně naznačil návrat do oktagonu zdroj: Profimedia

Po pár dnech od oznámení konce kariéry je vše opět jinak, Connor McGregor v noci de facto dramaticky ohlásil návrat do oktagonu.

Po zápase a prohře s Khabibem Nurmagomedovem následoval Conorův šesti měsíční distanc od zápasení, nakonec to vypadalo, že opustí sport navždy. Teď Mcgregor na svém twitterovém účtu oznámil 7,6 milionům fanouškům jednoduchou zprávu: Jsem zpátky!

V diskuzi pod jeho oznámením se okamžitě strhla mela. Něktěří z followerů jsou opravdu šťastní z Conorova návratu - “Král je zpátky,” napsal jeden z nich. Plno dalších je ovšem více cynických vzhledem k tomu, jak dlouho byl “v důchodu” a stejně tak vzhledem ke komentářům, které v poslední v době vedl k Nurmagomedovovi. “Ty už si tak trapný,” pustil se do něj jeden z opozičních fanoušků, zatímco další připustil, že vlastně skoro nikdo nebral jeho komentáře vážně, takže tohle oznámení vlastně není překvapení.

McGregorův návrát rozvíří určitě ještě víc emocí i díky dalšímu tweetu. Ten zveřejnil před několika dny a nazval v něm Khabibovu manželku, oblečenou na jejich svatbě v tradičních dagestánských svatebních šatech, “ručníkem”. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat, ačkoliv to nebyl sám dagestánský zápasník, ale jeho agent, který 30ti-letého Ira nazval “násilníkem” v kontextu ohledně jeho vyšetřování ze znásilnění . Máme se ještě na co těsit.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články