Legendární Vitor Belfort na tréninku nemilosrdně sestřelil slavného TikTokera, teď ho chce trénovat

Legendární Vitor Belfort na tréninku nemilosrdně sestřelil slavného TikTokera, teď ho chce trénovat Knockoutér Vitor Belfort patřil svého času k nejobávanějším bojovníkům v UFC. | zdroj: Profimedia

Mladý Američan si zřejmě neuvědomil, že leze do ringu proti bývalému bojovníkovi slavné UFC, který většinu svých výher nasbíral tvrdými knockouty. Všechno zlé je ale nakonec k něčemu dobré.

Zápasy Youtuberů, Instagramerů a dalších internetových hvězdiček nabírají v poslední době k nelibosti skalních fanoušků bojových sportů na popularitě. Nedávno se dokonce uskutečnil galavečer s podtitulem Bitva platforem, kde se proti sobě v boxerském ringu střetli zástupci jednotlivých sociálních sítí. Mezi nimi byl i jistý TikToker Bryce Hall, který proti jinému tvůrci obsahu prohrál po několika počítáních technickým KO.

Mladý Američan se ale nevzdává a box mu zřejmě učaroval. Proto se zastavil i v tělocvičně, kde se na svůj nadcházející boxerský zápas připravuje Vitor Belfort. S někdejší hvězdou UFC si dokonce zaspároval, což ale nebyl ten úplně nejlepší nápad. "Phenom" je totiž stará škola, která se s tím nemaže, a tak šel vyzyvatel brzy k zemi. Ukázal ale srdce a úder na žebra po chvíli rozdýchal a pokračoval, tentokrát ho ale brazilský veterán skolil háčkem na bradu. Nejednalo se ale naštěstí o žádné tvrdé KO.

Za výkon v ringu se samozřejmě na TikTokera snesla vlna kritiky. "Proč mě lidé pořád poměřují jako bych byl profesionál, když trénuju box jen 2 měsíce? Učím se a snažím se zlepšit! Promiňte, ještě nejsem jako Floyd Mayweather," povzdechl si pak v komentáři na sociálních sítích.

Sám Belfort měl ale pro mladou internetovou hvězdičku slova chvály. "Vidím v tobě hodně tvrdosti, ale jsi býk, který potřebuje vedení. Přijdeš a budeš trénovat jako bojovník. Moje pravidla budou tvými pravidly. Najdeme ti soupeře a já budu tvůj trenér." Brazilského bojovníka čeká 11. září souboj s boxerskou legendou Oscarem De La Hoyou pod hlavičkou Triller Fight Club, která organizovala i poslední boxerské vystoupení Youtubera Jaka Paula, který v prvním kole knockoutoval bývalého bojovníka Bena Askrena. A "Phenom" by rád, kdyby promotéři sehnali soupeře také pro Halla.

Belfort sám ale v zápase neplánuje žádnou šaškarádu: "V září učiním své fanoušky pyšné a ukážu, že ex-UFC bojovníci můžou knockoutovat třeba i nejlepšího boxera na světě. Doufám, že to neskončí tak, že ho tam zabiju. Ale všechno je v sázce. Nic nás nebude držet zpátky, tohle je gladiátorský zápas až do hořkého konce." Brazilský tvrďák zřejmě zapomněl, že v ringu bude na dění dohlížet také rozhodčí, který žádný masakr nedopustí. De La Hoya navíc není žádný nazdárek ale někdejší několikanásobný mistr světa v několika různých vahách.

Zdroje:  mmamania.com , mmanews.com

Nejnovější články