Youtuber před vzájemným zápasem provokoval MMA legendu Vitora Belforta a dostal co proto

Youtuber před vzájemným zápasem provokoval MMA legendu Vitora Belforta a dostal co proto zdroj: Profimedia

Drzý youtuber došel před boxerským zápasem na trénink svého soupeře, legendárního Vitora Belforta, a vyprovokoval rvačku.

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Mladí youtubeři vyzývají MMA hvězdy v důchodovém věku k boxerským zápasům. Jedním z nich je také nadcházející zápas mezi MMA veteránem Vitorem Belfortem a internetovou celebritou Michaelem Holstonem.

Vitor Belfort je legenda mezi legendami. Do UFC vstoupil už v roce 1997 a na turnaji UFC 12 tehdy vyhrál ve svých pouhých 20 letech turnaj v těžké váze. Byl vůbec jedním z prvních bojovníků, kteří byli komplexní ve všech oblastech MMA a skvěle to ukazoval ve svých zápasech.

Jako správný Brazilec měl perfektní jiu-jitsu, ke kterému přidal ještě velice nebezpečný boxing a jeho výbušné a tvrdé údery si pamatují borci jako Wanderlei Silva, Randy Couture, Rich Franklin a podobné hvězdy tehdejší doby, které Belfort knockoutoval. Na jeho nejlepší knockouty se můžete podívat zde:

Dnes je Vitorovi 44 let a sice už se na chvíli odebral do sportovního důchodu, ale vrátil se z něj pro dobrou výplatu. Bohužel i jeho totiž zlákal zápas s youtuberem za pěkné peníze, a tak se v ringu potká s internetovou celebritou, 27letým Michaelem Holstonem.

Holston pracoval jako ošetřovatel v zoologické zahradě a na svém Instagramu ukazoval prostřednictvím fotek a videí život zvířat o které se stará. To z něj v USA udělalo velkou hvězdu a teď využívá své popularity k boxerskému zápasu s legendárním bojovníkem Belfortem. K tomu má dojít už 19. června na akci pořádané organizací Triller, která pořádala také nedávný zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a MMA bojovníkem Benem Askrenem.

Po vzoru bratrů Paulových, kteří se za každou cenu snaží vyvolat rozruch a být středem pozornosti, se i Holston rozhodl opepřit nadcházející duel. Zašel totiž do gymu, kde Belfort trénuje a snažil se jej vyprovokovat. Vitor jej tam rozhodně neviděl rád a slušně mu řekl, ať zmizí. Jenže youtuber na něj bez jakéhokoliv respektu chrstnul vodu ze své láhve, což Vitor nenechal jen tak. Vrhnul se na youtubera, povalil jej na zem a podle všeho mu dal lekci slušného chování. Na video z celé akce se můžete podívat zde:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mike Holston (@therealtarzann)

O tom, že „Opravdový Tarzan“, jak si Holston na Instagramu přezdívá, dostal za vyučenou, napsal sám youtuber ke svému videu: „Říkal jsem si, že bych dnes otestoval hloubku vody… a nebudu lhát… je pěkně hluboká.“

Tato klukovina se mu ale může brzy vymstít. Naštvaný Belfort je totiž nebezpečný Belfort a i když má legendární bojovník nejlepší léta dávno za sebou, má obrovské zkušenosti a stejně velkou ránu, což se o Holstonovi říct nedá. Navíc je velice pravděpodobné, že Vitor Belfort znovu nasadil svoji „testosteronovou léčbu“, která z něj v minulosti dělala téměř nepřemožitelného zápasníka a vysloužila mu přezdívku „TRT Vitor“.

Box už si Vitor jednou vyzkoušel v roce 2006 a tehdy svému soupeři nedal vůbec žádnou šanci. Hned v prvním kole jej poslal do počítání a následně jej knockoutoval. Na celý krátký zápas (pořízený kalkulačkou) se můžete podívat zde:

Jestli se Vitorovi povede stejný výsledek i ve svých 44 letech proti mladému youtuberovi, se dozvíme už 19. června.

Zdroje:  mmaindia.com

Nejnovější články