McGregor byl na dovolené vyslýchán policií kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování a obnažování

McGregor byl na dovolené vyslýchán policií kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování a obnažování zdroj: Profimedia

Známý irský bouřlivák se opět dostal do potíží, na Korsice, kde tráví dovolenou, se měl údajně dopustit sexuálního obtěžování a obnažování.

Ačkoliv Conor McGregor nedávno oznámil odchod do sportovního důchodu, nepřestává stále být nejsledovanějším MMA bojovníkem světa. A to dokonce i během dovolené, kterou tráví s rodinou na Korsice. Když se doslechl o tom, že se do oktagonu hodlá vrátit Nick Diaz, ihned vyslal virtuální popíchnutí, ve kterém naznačil, že by se chtěl utkat s oběma bratry Diazovi. Následně ho přišla otestovat antidopingová kontrola, přestože podle svých slov ukončil kariéru. Jelikož prý ale nemá, co skrývat, vzorek tělesných tekutin jim odevzdal.

Pak ale přišla mnohem horší zpráva. Známý Ir byl podle agentury AFP zadržen. Důvod? Sexuální obtěžování a obnažování na veřejnosti. Stížnost přišla 10. září, policie tedy Conora vyslechla a opět propustila. Známý Ir veškerá obvinění popřel. Zrušil však svou účast na charitativním závodu, při němž se měl z Korsiky co nejrychleji na vodním kole dopravit k pobřeží Monaca. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),Srp 16, 2020 v 4:19 PDT

Celá věc se zdá trochu podivná, protože na internetu koluje spousta paparazzi i McGregorových vlastních snímků, které ukazují, že tráví během dovolené spoustu času se svou snoubenkou a dvěma dětmi. Na druhou stranu "Notorious" není žádný svatoušek a v minulosti už vyvedl nejrůznější eskapády, včetně útoku na autobus s UFC bojovníky či napadení staršího muže v hospodě. Uvidíme tedy, zda se během následujících dní celá situace vysvětlí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),Zář 3, 2020 v 4:49 PDT

Zdroje:  dailymail.co.uk , Thesun.co.uk

Nejnovější články