„Moje KO bylo mnohem lepší“, říká Sean "Sugar" O’Malley, který chce v budoucnu bojovat s Codym Garbrandtem

„Moje KO bylo mnohem lepší“, říká Sean "Sugar" O’Malley, který chce v budoucnu bojovat s Codym Garbrandtem zdroj: Profimedia

Sean O’Malley i Cody Garbrandt o víkendu přesvědčivě vyhráli krásným KO a vypadá to, že se mezi nimi rýsuje potenciální zápas.

Sean O’Malley vyletěl v UFC nahoru jako raketa. V březnu působivě vyhrál po dvouleté pauze nad José Quiñónezem, když mu ve druhé minutě prvního kola poslal krátký pravý hák na bradu a highkickem a údery si vynutil ukončení zápasu.

Tuto sobotu k tomu přidal naprosto čisté KO veterána Eddieho Winelanda, kterého svým rychlým pravým direktem trefil naprosto přesně na bradu a poslal jej spát.

Na stejném turnaji bojoval i jeho „kolega“ z bantamové váhy, Cody Garbrandt, kterému se pomocí svého tvrdého pravého háku podařilo zároveň s koncem druhého kola totálně uzemnit Raphaela Assunçãa.

Jak Cody Garbrandt, tak i Sean O’Malley si za své tvrdé ruce vysloužili bonusy za výkon večera (50 tisíc dolarů). A Sean O’Malley v rozhovoru pro TMZ prozradil, že si je jistý, že se spolu v budoucnu střetnou v oktagonu.

„Jednoho dne spolu budeme bojovat. Stoprocentně. On je pořád dost mladý, takže si myslím, že to bude potenciálně hodně velký zápas. Hodně velké pay-per-view v následujících letech. Pokud bude on vyhrávat a já budu vyhrávat, tak to bude pořádně velký zápas“

„Určitě je nebezpečný,“ pokračoval O’Malley. „Kdokoliv, kdo umí dát takovou ránu svojí pravou rukou je nebezpečný.

Zároveň si mladá hvězda stojí za tím, že jeho knockout byl lepší:

„Nevím, ten jeho knockout vypadal jako něco, co se vídá v hospodské rvačce od nějakého ožraly, který prostě máchne rukou. Jakoby si dřepnul a prostě tam hodil pravou ruku. Takže nevím, záleží jestli máte raději rvačku nebo čistou techniku. Jsem v tomhle asi trochu zaujatý a myslím, že můj byl o něco čistější, vypočítanější.“

„U toho mého KO tam byla sekvence, která k tomu vedla. Kop levačkou do břicha, hned za to pravý hák, změna střehu, potom kop s otočkou, znova jsem se srovnal, blafoval jsem předním zvedákem, potom zadním a pak krásný knockout. U toho jeho knockoutu si zkrátka řekl ‘tak snad to tam dopadne’“.

„Jeho KO bylo určitě dobré, určitě si zasloužil těch 50 tisíc (za výkon večera), ale pokud to chcete srovnávat, myslím, že můj byl lepší.“

Na druhou stranu má „Sugar“ O’Malley pro Codyho Garbrandta velký respekt, že se otřepal ze série tří porážek a dokázal se vrátit do hry ve velkém stylu. Všiml si také zajímavého detailu na stylu Codyho.

„Nechal si trochu narůst vousy, možná se tím snažil udělat si trochu polštář, aby zmírnil údery a snad to i fungovalo. Ale já mu těmi jeho vousy stejně projedu.“

Sean O’Malley postupuje napříč bantamovou divizí jako neřízená střela a tak je dost možné, že nebude trvat dlouho a proti Codymu „No Love“ Garbrandtovi skutečně brzy nastoupí. Zápas by to byl opravdu pořádný.

Zdroje:  tmz.com

Nejnovější články