UFC 257 hlásí skoro vyprodáno! Po lístcích na McGregora s Poirierem se doslova zaprášilo

UFC 257 hlásí skoro vyprodáno! Po lístcích na McGregora s Poirierem se doslova zaprášilo Conor McGregor a jeho nástup do klece za ohromné podpory fanoušků. | zdroj: Profimedia

UFC bude mít v únoru, co oslavovat. Do boje se vrací největší hvězda MMA a do arény navíc poprvé od března diváci. Není divu, že se většina lístků vyprodala během pár hodin.

 

UFC hodlá letošní rok začít ve velkém stylu. Už příští sobotu na Bojovém ostrově v Abú Zabí odstartuje sezónu 2021 UFC on ABC, jemuž vévodí souboj bývalého šampiona pérové váhy Maxe Hollowaye s Calvinem Kattarem. Štafetu převezme další galavečer ve středu, jemuž kraluje duel Chiesa vs. Magny. A trilogii uzavře nedělní UFC 257, které jako hlavní tahák nabídne bitvu McGregor - Poirier 2.

To ale není vše, protože bylo oznámeno, že se na UFC poprvé od března minulého roku podívají také diváci. Vstupenky se cenově pohybovaly v rozmezí od 795 emirátských dirhamů (cca 4 635 Kč) až po 4 995 dirhamů (cca 29 000 Kč). Informace, kolik jich bylo k dispozici není známa, ale na webu prodejce již nejsou dostupné. Jedinou možností, jak McGregora s Poirierem naživo vidět, je koupit si vstupenku v balíčku s dalšími dvěma eventy.

Událost samozřejmě budou provázet zvýšená bezpečnostní opatření. Všichni návštěvníci budou muset předložit negativní PCR test na covid a po celou dobu budou muset mít roušku. Před vstupem do haly bude také probíhat měření teploty.

McGregorovi zápasy obecně patří k těm nejnavštěvovanějším a drží taky rekord v prodaných PPV přenosech. V roce 2014 Poiriera doslova deklasoval za necelé 2 minuty, od té doby však uplynulo spousta času a oba jsou teď úplně jiní bojovníci. McGregor ale slibuje mistrovský kousek. Ir se prý cítí být v životní formě a dokonce se vyjádřil, že by své porazil své předchozí já ze zápasů se Cerronem a Alvarezem najednou porazil.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články