Odveta mezi McGregorem a Poirierem se blíží! Podívejte se na promo, po kterém dostanete husí kůži

Odveta mezi McGregorem a Poirierem se blíží! Podívejte se na promo, po kterém dostanete husí kůži zdroj: Profimedia

UFC 257 bude ve znamení návratu irského krále do oktagonu a možnosti odplaty Dustina Poiriera

Conor McGregor, bývalý šampion pérové a lehké váhy, se po roce vrátí do Oktagonu, aby se již podruhé v kariéře utkal s Dustinem Poirierem. Do zápasu zbývají ještě více než 2 týdny, ale UFC už na tento souboj začíná lákat fanoušky. A přichystalo si pro nás další skvělé video mapující přípravy na tento souboj, po kterém se budete na tento zápas těšit ještě víc:

Conor kdysi výsledky svých zápasů předvídal (a nutno říct, že velice přesně), ale tentokrát nezabíhá do detailů a chce pro fanoušky předvést skvělý výkon: „Slibuju vám mistrovské dílo,“ prohlásil irský bojovník včera na Twitteru.

Dustin Poirier je stejně jako v prvním vzájemném zápase outsiderem, i když ne výrazným. Svoji roli ale přijal a hodlá všechny překvapit: „Nemějte strach, outsider je tady,“ uklidňoval Poirier své fanoušky na Twitteru citátem z amerického komiksu o psu „Underdogovi“.

O tom, že Conor má na výhru lepší vyhlídky nepochybuje McGregorův kouč John Kavannagh, který je přesvědčen, že minimálně psychicky je na tom Conor lépe. V nedávném rozhovoru zmínil, že je přesvědčen o tom, že Dustin určitě nevymazal z hlavy knockout, který od Conora dostal v prvním zápase, a že jeho svěřenec tak bude mít mentální výhodu.

Irského bojovníka také favorizuje Conorův strikingový kouč Owen Roddy:

„Myslím, že Poirier se strašně zlepšil od toho prvního zápasu. Myslím, že Conor se taky o dost zlepšil. Určitě jsou oba lepšími bojovníky, než když se poprvé potkali, ale i tak si myslím, že Conor je prostě lepší bojovník. Podle mě je neuvěřitelně precizní. Poirierovy schopnosti se určitě zlepšily. Jeho ruce jsou dobré, je tvrdý, je houževnatý, bojuje ve vysokém tempu, ale prostě nevidím oblast, ve které by mohl Conora porazit. Conor je prostě příliš dobrý ve všech směrech, je příliš precizní a příliš přesný se svým strikingem.“

Není pochyb o tom, že oba borci se za téměř 7 let od jejich prvního zápasu výrazně zlepšili a teď jsou ve svých nejlepších letech. Oba borci jsou ve skvělé formě a vše nasvědčuje tomu, že 24. ledna budeme svědky skvělého zápasu, ve kterém nám Poirier s McGregorem ukáží tu nejvyšší úroveň MMA.

Zdroje:  UFC , mmajunkie.com

Nejnovější články