Akční tank Johnny Walker se asi potká s dalším adeptem na boj o titul - Corey Andersonem

Akční tank Johnny Walker se asi potká s dalším adeptem na boj o titul - Corey Andersonem zdroj: Profimedia

V listopadu se možná dočkáme velmi zajímavého duelu.

UFC už pomalu nepotřebuje ani "matchmakery," protože na další turnaj s číslem 244, který se odehraje v New Yorku se už fighteři domlouvají sami. Corey Anderson a Johnny Walker už jsou téměř jistý fight na hlavní kartě, stačí už jen oficiální posvěcení pomazaných hlav z vedení.

Poté co Dana White Andersona sestřelil z jeho myšlenek na titulový zápas (náš článek), začal Corey pokukovat po někom, kdo by ho k takzvanému "title shotu" postrčil. A nejreálnějším soupeřem by pro něj byl Johnny Walker, který drží tři výhry v řadě a žádnou porážku. Corey totiž věří, ze se nesetkal s těžkým soupeřem a on by pro něj mě být první pořádnou výzvou.

"Nejdřív chtěli, abych sesadil krále, teď chtějí, abych vykolejil vlak," napsal Anderson na svůj twitterový účet. "Johnny Walker si myslí, že je připravený na hlavní ligu a je teď je čas ho vymést z červeného koberce. Chceš zkusit něco víc? Máš šanci. 2. listopadu v New Yorku."

Johnny Walker (id: 193) zdroj: Profimedia

Faktem je, že se jedná o velkohubé prohlášení. Anderson už je delší dobu kritizovaný za nezajímavý styl boje a přehnané taktizovaní. Naopak Walker je živel a snaží se vše ukončit co nejdřív to jde a svojí energií nešetří ani při oslavách. Naposled vytočil oslavou i Whitea, když si při svých "červech" zranil rameno. Na Andersonovu výzvu ale reagoval pozitivně a vypadá to, že se v listopadu dočkáme velké bitvy.

"Tak si pojďme zatančit,"odepsal Walker na Andersonův tweet. "Užijeme si trochu zábavy, polotěžká váha potřebuje nového krále." Jak jsme zmínili výše, nic zatím není oficiální, ale vzhledem ke všem okolnostem se tento bout jeví jako naprosto rozumná záležitost a vypadá to, že by těmto námluvám nemělo stát v cestě vůbec nic.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články