Aldo promluvil o možnosti odvety s Conorem

Aldo promluvil o možnosti odvety s Conorem Jose Aldo nestihl v zápase proti McGregorovi předvést vůbec nic. Po první ráně šel totiž k zemi. | zdroj: Profimedia

Conor McGregor se po jeho zádech před lety doslova odrazil ke hvězdám. Nenáviděl ho a toužil mu potupnou porážku oplatit. Jak to má Jose Aldo dnes?

Zápasu mezi Jose Aldem a Conorem McGregorem předcházela jedna z největších marketingových kampaní v dějinách MMA. Oba bojovníci cestovali po celém světě a na tiskových konferencích promovali vzájemný souboj. Ve slovních přestřelkách měl jasně navrch Ir, Brazilec neumí anglicky a tak se jeho verbálním útokům ani nemohl pořádně bránit. O to víc ho chtěl umravnit v samotném zápase.

Nakonec ale sám tvrdě padl už po první ráně. K zemi šel v 10 vteřině, oficiální čas ukončení zápasu je o 3 sekundy později. Nejrychlejší KO v titulovém souboji. Taková prohra musela bolet o to víc, že Aldo nestihl ukázat vůbec nic. A logicky toužil po odvetě, kterou mu po zápase slíbil i sám McGregor. Nakonec se ale vydal o váhu výš, aby se stal prvním dvojnásobným šampionem v UFC.

Jejich cesty se rozešly úplně jiným směrem, takže sám Aldo už nevidí žádný důvod k odvetě. „Když se to tehdy mělo stát, stejně jako ostatní odvety a trilogie, tak jsem šanci nedostal, nikdo nic nezvažoval, a každý jsme šli svou cestou. Nyní se situace opět obrátila a mám pocit, že se cítí být zavázání k tomu, aby tu odvetu domluvili,“ rozpovídala se brazilská legenda pro server mmafighting.

„Nevidím sám sebe bojovat s Conorem. Nikdy. Myslím, že to můžu říct. Může se to sice zítra stát, ale není to cesta. Dnes mu fandím. Doufám, že se uzdraví z toho zranění, bude znovu bojovat na té nejvyšší úrovni a stane se opět šampionem, protože takhle budeme vždycky spolu. Nezáleží na tom, jestli se nedaří mně nebo jemu, lidé budou naše jména vždy dávat dohromady a můžeme se tak vzájemně podpírat.“

Zatímco McGregor má nyní na kontě dvě porážky v řadě a z posledního souboje s Poirierem si navíc odnesl ošklivé zranění, které ho zřejmě na delší čas vyřadí ze hry, Aldo v posledním zápase s krajanem Munhozem ukázal, že pravděpodobně v budoucnu opět zaútočí na titul. Jeho skvělý výkon na Twitteru ocenil i někdejší irský rival.

Odveta, která by jistě zajímala spoustu fanoušků, tedy s největší pravděpodobností nikdy neproběhne. McGregor nemá koneckonců o zajímavé soupeře nouzi ani ve stávající lehké váze. A Jose Aldo má svůj vlastní cíl. „Snažím se vybojovat titul. Chci si kariéru vybudovat v bantamové divizi a vytvořit historii tímto způsobem. Jsem rád, že lidé mluví o odvetě s Conorem, ale já to tak nevidím.“

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články