Američan ustál strašlivé bití, pak to ale soupeři vrátil i s úroky, Dana White tleskal ve stoje

Američan ustál strašlivé bití, pak to ale soupeři vrátil i s úroky, Dana White tleskal ve stoje Malik Lewis vs. Trevor Peek předvedli jednu z největších bitev v rámci DWCS | zdroj: Profimedia

Při jeho zápasech si můžou bodoví rozhodčí odskočit, zatím je totiž nikdy nepotřeboval. Nezná ani prohry, a byť měl tentokrát namále, nakonec Trevor Peek otočil zápas a probil se do UFC.

Populární show Dana White's Contender Series tentokrát svedla dohromady dva knockoutéry, kteří v menších organizacích kosili jednoho soupeře za druhým. Podle toho taky jejich souboj vypadal a oba od začátku každým úderem dávali jasně najevo, že udělají vše pro to, aby to na body neskončilo ani tentokrát.

Malik Lewis se ale po úvodních výměnách rozhodl, že možná bude lepší zkusit jiný přístup, zkrátil tedy vzdálenost a přešel na wrestling. Tam měl sice navrch, ale k vytouženému ukončení se propracovat nedokázal. Avšak ihned poté, co se Trevor Peek odtrhl, zasáhl ho v divoké přestřelce tvrdým hákem.

Od toho okamžiku bojoval jeho soupeř o přežití. Odmítal ale padnout, i když schytal hromadu tvrdých úderů a také kolena do brady. Lewis se navíc při honbě za knockoutem vyčerpal a v poslední minutě už začínal za delší konec provazu tahat Peek. Dana White byl nadšený a oba bojovníky odměnil potleskem ve stoje.

Do druhého kola vlétl Peek přesně tam, kde skončil. Lewis naopak působil dojmem, že všechnu energii spálil v předešlé pětiminutovce. Když skončil po takedownu na zemi, neměl už moc sílu vzdorovat a Peek ho nakonec umlátil.

Dana White si sice v závěru show popletl jména, ale vyzdvihl odolnost Peekovy brady, jeho bojovné srdce a fyzičku. "Je mu 26 a má to 7-0. Sice tady teď není, ale je v UFC," vzkázal Američanovi do nemocnice, kam byl transportován kvůli pro podezření na zlomenou čelist.

Lehká váha tak dostává do svých řad novou zajímavou tvář. I když zatím můžeme jen hádat, jak daleko to Trevor v téhle nabité divizi dotáhne, je jisté, že ukončit ho nebude vůbec snadné. 

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články