Angela Hill o víkendu stanoví nový rekord UFC, bude zápasit pošesté během pouhých deseti měsíců

Angela Hill o víkendu stanoví nový rekord UFC, bude zápasit pošesté během pouhých deseti měsíců zdroj: Profimedia

Angella Hill nemá problém brát zápasy na poslední chvíli, kromě rekordu si možná o víkendu vybojuje postup do horních pozic slámové váhy.

Zranění jsou věc, která sice k MMA neodmyslitelně patří, avšak matchmakerům často přidělávají šediny. Ve strawweight divizi má ale UFC jednu jistotu a v případě, že je potřeba rychlou náhradu, stačí zavolat Angele Hill. Ta nikdy nechodila okolo horké kaše a do UFC naskočila hned ve druhém profi zápase.

Pravděpodobně i vinou toho, že si soupeřky nevybírá a nebojí se vzít zápas na poslední chvíli, nemá nejpůsobivější rekord (11-7 celkově, 6-7 v UFC). Z UFC už jednou padáka dostala, ale teď ji vyhazov ji určitě nehrozí, protože od loňského dubna už zachránila čtyři zápasy. A Dana White často zdůrazňuje, že má tenhle typ bojovníků rád.

Jako by toho nebylo málo, záskok na víkendovém UFC na Novém Zélandu bude její šestý zápas během posledních deseti měsíců, což bude nový rekord. Poslední dvě soupeřky přitom ukončila před limitem. Naposledy před necelým měsícem lokty zdemolovala Hannah Cifers. V případě výhry nad Thajkou Konlak Suphisarou, pro kterou to bude teprve šestý zápas v profesionální kariéře, by se možná mohla vyhoupnout i do top 15 divize. 

V minulosti však nestačila na známější bojovnice jako Rose Namajunas či Jessicu Andrade, a tak je otázkou, zda dokáže soupeři s těmi nejlepšími. Možná ale budeme svědky úspěšného restartu kariéry podobně jako u Jorge Masvidala, který se loni svými působivými vítězstvími doslova vystřelil ke hvězdám.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články