Angela Hill zapnula destrukční mód a svojí soupeřku ve druhém kole naprosto zničila

Angela Hill zapnula destrukční mód a svojí soupeřku ve druhém kole naprosto zničila zdroj: Profimedia

Angela Hill se s tím opravdu nepárala a Hannah Cifers ve druhém kole na zemi doslova zmalovala obličej.

Slámová váha. Hannah Cifers sice do UFC vstoupila prohrou s Maycee Barber, ale hned poté na body urvala dvě vítězství nad Polyanou Vianou a Jodie Esquibel. Jedná se o klasickou postojářku, která hned polovinu duelů rozhodla pomocí knockautu.

Angela Hill za poslední rok odbojovala hned čtyři zápasy, ale statistiky má na jako na horské dráze a střída prohry s výhrami. Naposledy v září ve třetím kole zničila Ariane Carnelossi, kterou musel z oktagonu odvést lékař. Stejně jako její dnešní soupeřka holduje především boji v postoji.

A fight začal velice aktivně. Obě bojovnice do sebe vlétly a hned si vyměnily několik kombinací. Tempo se po chvíli uklidnilo, ale stejně občas z jedné nebo druhé strany přilétla dobrá rána. Hill ale postupem času začala působit uvolněněji a Cifers byla nucená přecházet do defenzivy a nakonec do klinče. Ten pustila až půl minuty před koncem kola, ale opět pouze inkasovala.

Druhé kolo už patřilo jednoznačně Hill. Ta svým agresivním stylem proháněla oponentku po celém oktagonu a po dvou minutách strhla Cifers na zem. Tam se jí téměř povedl armbar, ale z tohohle škrcení se Cifers na poslední chvíli dostala. Hned poté se ale Hill dostala do top mountu a začala demolici. Svojí soupeřce zasazovala jeden tvrdý loket za druhým dokud rozhodčí neukončil zápas. Cifers hrál obličej všemi barvami a vše dokreslovala velká rána pod levým okem, ze které se řinula krev. Naprostá destrukce a skvělé vítězství Hill. 

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články