Pudilová souboj s Kish nezvládla a s největší pravděpodobností v UFC končí

Pudilová souboj s Kish nezvládla a s největší pravděpodobností v UFC končí Lucie Pudilová | zdroj: Profimedia

Lucie Pudilová bohužel nepředvedla dostatek agresivity a nový kontrakt od UFC nejspíš nedostane.

Muší váha. Pro české fanoušky nejdůležitější zápas večera. Lucie Pudilová do teď v UFC předváděla srdnaté výkony, za které byla často chválena, ale z šesti zápasů bohužel posbírala pouze dvě výhry. Dnes večer nastoupila do oktagonu s vědomím, že pokud chce v nejslavnější organizaci světa dál působit, musí bezpodmínečně zvítězit.

Proti ní se postavila Justine Kish. Ruská rodačka s americkým občanstvím, která patří především díky kickboxerské minulosti k skvělým postojářkám.  Do dnešního večera držela dvě prohry v řadě, ale vzhledem k jejímu agresivnímu stylu, a hraní vabank, jí není radno podceňovat. Rozhodně se jedná o pěkně tuhou soupeřku.

Souboj začal hodně opatrně a obě dvě soupeřky dbaly především na pohyb a udržování vzdálenosti. Lucka se pokusila o pár kopů, ale ty byly spíše propagační a cíl netrefily. V půlce prvního kola jí sice Kish chytila do klinče, ale Lucka se skvěle uvolnila a trefila několik úderů. Před závěrem úvodní části bohužel Kish přišla s dvěma slušnými a přesnými kombinacemi, které ji bodově posunuly dopředu.

Druhá runda začala obdobně jako první. Lucka se snažila držet odstup a občas předvedla výpad, ale scházela ji přesnost, zatímco Kish trefila loket a high kick. Postupně už ale naše bojovnice především svou pravou zadní několik úderů trefila. V posledních desítkách vteřin se do sebe obě dvě soupeřky poprvé pořádně pustily, ale nic rozhodujícího se nestalo. Kdo byl lepší bodově se těžko odhadovalo.

Třetí kolo Lucka zahájila skvělou kombinací a statistika signifikantních úderů vyznívala jasně v její prospěch. Pořád se ale jednalo z obou dvou stran o velice opatrný fight. Ani jedna z bojovnic se nechtěla pustit do něčeho většího. V poslední minutě nicméně přišla pohroma, Lucka se pokusila o tvrdý úder, ale promáchla a Kish ji bohužel položila na zem, což se ukázalo ve výsledku jako poslední hřebíček do rakve. Lucka sice vydržela až do závěrečného gongu, ale rozhodčí všechna tři kola věnovali, nejspíš po právu, její soupeřce. Kish zvítězila a naše bojovnice se tak v UFC nejspíš ukázala naposledy.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články