Lucie Pudilová bude trénovat s bývalou šampionkou Germaine de Randamie

Lucie Pudilová bude trénovat s bývalou šampionkou Germaine de Randamie zdroj: Profimedia

Jediná Češka v UFC dostane průpravu od legendární holandské kickboxerky a MMA fighterky.

Lucie Pudilová už se otřepala z prohry s Antoninou Shevchenko a veškerou pozornost směřuje na poslední zápas kontraktu v UFC. Soupeřku zatím domluvenou nemá, ale už teď ví, že výsledek bude hodně určující pro její budoucnost. Proto nechce nic ponechat náhodě a odjíždí na tréninkový kemp do Nizozemska. Tam bude trénovat s Germaine de Randamie, která je pátou fighterkou světa a také nadcházející soupeřkou dvojnásobné šampionky Amandy Nunes.

De Randamie chvíli držela titul v pérové váze, ale především má za sebou excelentní kickboxerskou kariéru, v níž nikdy neprohrála, má 46 výher a z toho 30 knockoutem. V UFC naposledy odmítla roli outsiderky a knockoutovala nastupující hvězdičku Aspen Ladd.

Lucie si De Randamie sama vybrala a očekává tvrdý trénink. "Byla jsem to já, kdo soustředění inicioval," řekla pro server Sport.cz. "Oslovila jsem jí a ona souhlasila. Hned jsme se domluvily, přijde mi, že z toho má radost stejně jako já. Očekávám, že dostanu pořádně do těla (smích). V přípravě mi chybí kvalitní ženská sparing partnerka, toto si myslím, že je cesta."

Momentálně jí tedy čeká čtrnáct dní slušné dříny, takže o dalších plánech ani o novém kontraktu moc mluvit nechce. "Nějaké plány máme, ale vše je teprve v přípravách, teď se chci plně soustředit na kemp s Germaine, ostatní budeme řešit až se vrátíme, třeba se tam ještě do konce roku vrátíme. O smlouvě zatím žádné informace nemám a na další zápas je ještě brzo."

Zdroje:  Sport.cz

Nejnovější články