Než aby odklepala, Lucie Pudilová se po statečném boji raději nechala "uškrtit" do bezvědomí

Než aby odklepala, Lucie Pudilová se po statečném boji raději nechala "uškrtit" do bezvědomí Antonina Shevchenko - LuciePudilová, UFC Covington Lawler | zdroj: Profimedia

Lucie Pudilová bohužel v UFC prohrála svůj náročný zápas.

Pro nás nejspíš nejzajímavější zápas dnešního UFC večera. Zástupkyně muší váhy Češka Lucie Pudilová bojovala dost možná o další kontrakt v UFC. Její soupeřkou byla Antonina Shevchenko, sestra šampionky muší divize Valentiny, které také děla sparingpartnera a získává tak veliké zkušenosti.

Hned od začátku se obě soupeřky dostaly do klinče a Pudilová inkasovala několik tvrdých kolen na tělo a nedokázala se odpoutat. Vše rozdělil až rozhodčí z důvodu kopu do rozkroku. Po dvou nepovedených takedownech a dalším klinči trefila Pudilová Shevchenko dvěma ostrými lokty a otevřela jí nepříjemnou ránu v obličeji. Hned poté ji konečně dostala na zem a věnovala jí další loket. Shevchenko se ale stačila přetočit a chytla naší bojovnici do hodně nepříjemného armbaru, ze kterého se Lucka místo odklepání neskutečně zázračně vykroutila.

Lucie Pudilová Antonina Shevchenko - LuciePudilová, UFC Covington Lawler | zdroj: Profimedia

V druhém kole Pudilová opět vlétla do pokusu o takedown a po minutovém souboji se jí to povedlo. V tu chvíli ale Shevchenko přešla v neskutečné rychlosti do kimury a po zhruba po dvacetivteřinovém škrcení rozhodčí zápas ukončil poté, co česká bojovnice raději ztratila vědomí, než aby se vzdala. Smutný večer pro naši zástupkyni, jejíž výkon jinak opět zahraniční novináři oceňovali pro její bojovnost. Doufejme, že to ocení i UFC a neukončí jí smlouvu.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články