"Pudilová nebude snadný soupeř, ale já jsem připravená," říká před zápasem Shevchenko

"Pudilová nebude snadný soupeř, ale já jsem připravená," říká před zápasem Shevchenko zdroj: Profimedia

Víkendový zápas mezi Češkou Pudilovou a sestrou šampionky muší váhy je na spadnutí.

Antonina Shevchenko ještě zpracovává svojí poslední a zároveň první prohru, ale ze soboty na neděli bude mít šanci na reparát. Jak už většina z vás ví, soupeřkou jí bude Češka Lucie Pudilová. Antonina nedává znát žádný strach a je hodně motivovaná svojí sestrou Valentinou, šampiónkou muší váhy, která jí osobně bude podporovat v jejím rohu, ostatně jako pokaždé. A to i přesto, že jí čeká týden potom obhajoba titulu proti Liz Carmouche (náš článek).

"Mít tu opět svou sestru pro mě hodně znamená," řekla Valentina pro web MMA Junkie. "Za týden ji čeká zápas v Uruguayi, ale kromě toho, že mi pomáhá tu sama trénuje. Což je také podpora pro mě."

Antonina skoro každý den vidí pásy své sestry zavěšené na zdi v jejich domě, a i to pro ní působí jako motivace, že by jednou mohla být také šampiónkou. "Pásy, které tam máme nejsou samozřejmě moje, ale i tak pro mě znamenají hodně. Kdykoliv je vím, tak mě motivují, protože jsou dva, za starý styl a za nový a to mě udržuje v tempu."

Antonina Shevchenko zdroj: Profimedia

Poslední prohra se zkušenou dříčkou Roxane Modafferi ji trochu zastavila v tažení za titulem a pokud na něj chce pomýšlet, musí bezpodmínečně porazit Lucii. "Prohry nejsou příjemné a víte, že jste se neukázali tak, jak jste chtěli. Ale každý zápas vám dá nějakou zkušenost  a někdy i prohru. Proto musím začít znovu. Chtěla jsem stoupat žebříčkem a chtěla jsem se dostat na vrchol. Jsem znovu připravená, víc na sobě makám, trénuji ještě víc tvrdě."

"Lucie Pudilová nebude rozhodně snadný soupeř, ale to není v UFC nikdo. Co jsem vysledovala z jejích posledních zápasů, tak pořád jede dopředu, je v tlaku celý zápas. Nezastaví se a já jsem na to připravená, jsem připravená také vyvinout tlak a ukázat jí, co umím já."

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články