"V životě bych to neodklepala, ale měla sílu jako kráva," prozradila Lucie Pudilová o své přemožitelce

"V životě bych to neodklepala, ale měla sílu jako kráva," prozradila Lucie Pudilová o své přemožitelce Lucie Pudilová - Antonina Shevchenko | zdroj: Profimedia

Lucie Pudilová se rozpovídala o svém zatím posledním zápase v UFC.

Česká bojovnice Lucie Pudilová je po neúspěšném boji s Antoninou Shevchenko (náš článek) zpátky  doma. Stačila si mezi tím srovnat myšlenky a dojmy z posledního zápasu, což sdělila v rozhovoru pro sportovní server Sport.cz.

Lucie prozradila, jaké původně měla plány. "Dostat ji na zem a tam dobít. Tohle byl plán pro první kolo. Když jsem šla do druhého, tak jsem plán nezměnila, což byla chyba. Měla jsem se vrátit k boxovaní, to umím nejlíp, určitě bych ji rozsekala. Jenže já chtěla jít zase na zem, prostě dobít, chtěla jsem to mít za sebou. Nechtěla jsem jít na body, toho jsem se děsila."

Prozradila také, že při vítězné submisi své soupeřky opravdu neměla v úmyslu odklepat. "Držela mě hroznou silou, nedokázala jsem se přetočit. V životě bych to neodklepala, ale měla sílu jako kráva. Nevypadala, ale měla ji, až mě to překvapilo. Myslím, že ve druhém kole byla ze mě vyřízená, a to škrcení pro ni byla záchrana."

Lucie Pudilová Lucie Pudilová - Antonina Shevchenko | zdroj: Profimedia

Pudilová hned po příletu do Prahy vše shrnula na svém instagramovém profilu a prozradila také, kam se bude stáčet její kariéra. "Zápas jsem si moc užila a i když teď vidím 50 věcí, které jsem mohla udělat jinak a líp, jsem na svůj výkon pyšná. Bojovala jsem a proto jsem do toho taky šla. Mám za sebou 3 zápasy v rámci nové smlouvy, z toho dva bonusové, což o něčem svědčí."

"Ještě zbývá jeden duel, který rozhodne a na ten se musím více připravit. Zaprvé psychicky zpracovat tuhle porážku a začít víc trénovat na té nejvyšší úrovni. Šla jsem si pro vítězství a půjdu si pro něj i příště - lepší a silnější. Díky všem, kdo mi fandili a posílali mi podporu."

Zdroje:  Sport.cz , Instagram Lucie Pudilová

Nejnovější články