Kish rozpoutala válku a Pudilová ji hodlá ukončit

Kish rozpoutala válku a Pudilová ji hodlá ukončit zdroj: Profimedia

Už jen pár hodin zbývá do zápasu nejlepší Češky v MMA. Dokáže vyhrát proti nebezpečné soupeřce?

Už tuto sobotu bude probíhat boj Lucie Pudilové o udržení v UFC. Její soupeřka Justine Kish určitě nebude lehké sousto a vypadá to, že děvčata předvedou opravdovou bitvu.

Justine Kish si otevřela twitter na špacír a poslala Lucii Pudilové jasný vzkaz: „Tenhle zápas nebude pro zábavu. Tenhle zápas ukončím a všichni toho můžete být svědky 25. ledna v mém krásném domovském státu v Raleigh, v Severní Karolíně.“

Lucie Pudilová si její narážku na ukončení vzala trochu osobně a posadila Justine zpátky na zem:
„Těším se, až ti zavřu pusu Justine. Obzvláště si dávej pozor na svůj svěrač, když ti rozmlátím obličej.“

Drsná slova od české zápasnice byla narážkou na jeden „incident“, který se Justine Kish stal v jejím zápase proti Felice Herrig, který následně Kish prohrála. Během zápasu totiž chudák Justine, dost možná i díky brutálnímu škrcení ze strany její soupeřky, neudržela svůj svěrač a na podlaze oktagonu zanechala dost zřetelné hnědé stopy. Takový trapas by nechtěl zažít asi nikdo a Kish z toho byla dost zdrcená a dokonce si myslela, že kvůli tomu dostane z UFC vyhazov. Ten se však nekonal a i sama Justine to nakonec hodila za hlavu a zasmála se tomu, s tím, že „shit happens“.

Justine Kish je světovou šampionkou v muay thai, kde má bilanci 22 výher a pouhé 2 prohry. V MMA si taky nevede špatně a prohrála až dva poslední zápasy a předchozích 6 vyhrála. Její doménou je zápas v postoji a soupeřky většinou tlačí a zasypává tvrdými ránami. Nezápasila však téměř dva roky, což určitě bude mít svůj vliv.

Lucie Pudilová je už dost zkušená zápasnice a na svoji soupeřku určitě má. Za svých dosavadních 6 zápasů v UFC prokázala, že se může měřit s nejlepšími bojovnicemi na světě a v oktagonu vždy nechá úplně všechno. Její nejlepší disciplínou je také postoj, kde se nebojí dostávat, ale ani rozdávat pořádné rány. Je tedy pravděpodobné, že se zápas bude odehrávat v postoji a že se můžeme těšit na pořádnou „řežbu“, jak to ostatně Lucie předvádí skoro každý zápas.

Palce Lucii Pudilové můžete držet už tuto noc ze soboty na neděli. Prelims zápasy začítnají v sobotu od 23:55 a Lucie se představí v pátém zápase večera, takže ji můžeme v oktagonu očekávat někdy od 1:30 do 2:30 ráno.

Doufejme, že si tentokrát Justine Kish na Lucii Pudilovou žádné „špinavé“ triky nenachystala a že se české zápasnici povede ukořistit výhru proti této tvrdé soupeřce.

Nejnovější články