Lucie Pudilová bude bojovat o přežití v UFC s Američankou Justine Kish

Lucie Pudilová bude bojovat o přežití v UFC s Američankou Justine Kish zdroj: Profimedia

Naše jediná zápasnice pod vlajkou UFC dostane další, možná poslední, šanci ukázat, co v ní je.

Při UFC Fight Night 25. ledna 2020 se Lucie Pudilová v Severní Karolíně postaví Justine Kish. Pro Lucii je tento zápas velmi důležitý. Nejenom, že by chtěla prolomit řadu tří proher v řadě, ale jedná se i o její prozatím poslední zápas smlouvy, kterou má s UFC uzavřenou. Dá se předpokládat, že v případě výhry by se mohla dočkat prodloužení, zatímco v případě prohry je takřka nevyhnutelné, že UFC opustí.

V největší MMA organizaci světa měla zatím šest zápasů, z toho dva vyhrála a čtyři prohrála. Českým fanouškům se předvedla při UFC Fight Night, která se odehrála v Praze letos v únoru. Potkala se zde se zkušenou Liz Carmouche, se kterou i přes podporu domácích fanoušků prohrála na body. UFC si nicméně Lucie cení pro její akční styl boje a tedy to, že v zápasech rozhodně nenudí. Jenže čtyři prohry v řadě by nerozchodila leckterá uznávaná hvězda.

Justine Kish zdroj: Profimedia

Po novém roce se Pudilová potká s o šest let starší Američankou Justine Kish. Ta je o něco zkušenější zápasnice než Lucie, z osmi zápasů, které absolvovala, dokázala šest vyhrát. Američanka je velmi silná v postoji, má za sebou zápasy jak v boxu, tak více než dvacet zápasů v kick boxu.

S MMA začala již v roce 2010, do UFC se dostala v roce 2013. I ona ale bude chtít ukázat to, že umí vyhrát, jelikož její dva poslední zápasy pro ni skončily prohrou. Obě dvě bojovnice budou chtít ukázat, že jsou v tomto sportu šampionky, oběma jde o hodně. Uvidíme, jak se v zápasu předvedou a jaká bude vypadat jejich následná kariéra v UFC.

Nejnovější články