Angličanovy hloupé řeči o válce v Gruzii málem vyústily ve rvačku na hotelu, dojde i na střet v kleci?

Angličanovy hloupé řeči o válce v Gruzii málem vyústily ve rvačku na hotelu, dojde i na střet v kleci? Angličan Paddy Pimblett jako hvězda MMA nevypadá, ale nenechte se mýlit, v UFC se od něj očekávají velké věci. | zdroj: Profimedia

Drzý Angličan Paddy Pimblett měl hloupé řeči na Gruzínce a Ilia Topuria mu chtěl rázně vysvětlit, že jsou věci, o kterých se nevtipkuje.

Bojovníci Paddy Pimblett a Ilia Topuria sice oba spadají pod lehkou váhou UFC, ale na víkendovém londýnském turnaji budou mít rozdílné soupeře. Ani to jim však nezabránilo od toho, aby si nezačali vyřizovat účty v atriu jednoho z hotelů britské metropole.

Celý spor mezi oběma borci vyvolal už dříve Angličan Pimblett, který zlehčoval válku z roku 2008 o Jižní Osetii mezi Ruskem a Gruzií. Za necitlivý komentář se sice později omluvil a uvedl, že šlo o nedorozumění, jenže na udobření vztahů s gruzínskými bojovníky to nestačilo. Jedním z nich byl právě Topuria, jemuž během konfliktu zemřelo několik příbuzných. Jejich včerejší náhodné setkání tak rozhodně neproběhlo v přátelském duchu.

Topuria se totiž po svém sokovi okamžitě natáhl přes barový pult a následně schytal úder plastovou lahví do hlavy. To ho ještě více rozlítilo a snažil se rozdat několik ran. V tu chvíli ale k němu přiskočili zástupci z jeho týmu a také ochranka hotelu a od Pimbletta ho stihli odtáhnout, takže se naštěstí nikdo nezranil.

Video z celého incidentu Topuria sdílel na svém twitterovém účtu spolu s textem: „Varoval jsem tě! Tohle se stane, když nebudeš respektovat mě a moji zemi. Viděl jsi mě a snažil ses mě pozdravit, protože sis nadělal do kalhot. Měl by jsi poděkovat mému týmu, protože kdyby mě neodtrhli, tak bych ti urazil hlavu.“

Na tuto situaci později nabídl svůj pohled také Pimblett, který se ve dvou tweetech Topuriovi prakticky vysmál. „Šest na jednoho a nic jste neudělali, vy bando dě*ek,“ napsal. „Před několika měsíci se chtěl chovat tvrdě, pak se dneska pokusil zahrát si na velkého tvrďáka, a nakonec se mu od hlavy odrazil dezinfekční prostředek na ruce.“

Oba na sebe ještě chvíli štěkali nadávky přes sociální sítě, ale většinu z těchto příspěvků během dnešního dne smazali. Vypadá to, že se tak snaží konečně soustředit především na své nadcházející zápasy. Topuriu, který ještě nikdy neochutnal porážku, čeká Angličan Jai Herbert a Pimblett se ve svém druhém duelu v UFC utká s Mexičanem Rodrigem Vargasem.

Do budoucna by ale Topuria ani Pimblett vzájemným soubojem nepohrdli. Především Gruzínec by byl rád "protože když se nad tím zamyslíte, kdybych ho chytil mimo oktagon a dal mu nakládačku, budu mu muset platit rekonvalescenci. Takhle, pokud zápas se mnou přijme, mu rozlousknu hlavu, a ještě dostanu zaplaceno za to, že ho zmlátím." Uvidíme tedy, co na to UFC.

Zdroje:  Twitter - Ilia Topuria , Twitter - Paddy Pimblett

Nejnovější články