Ani se Pereiru nesnaž učit wrestling a boj na zemi, stejně ho vypnu v postoji, vzkazuje Ankalaev Teixeirovi

Ani se Pereiru nesnaž učit wrestling a boj na zemi, stejně ho vypnu v postoji, vzkazuje Ankalaev Teixeirovi Magomed Ankalaev | zdroj: Profimedia

Magomed Ankalaev je při chuti a věří, že by v postoji dokázal eliminovat i šampiona polotěžké váhy UFC Alexe Pereiru.

Magomed Ankalaev si o víkendu připsal už desáté vítězství v řadě, tentokrát se navíc jednalo o působivý knockout. Brazilec Johnny Walker sice Dagestánce v prvním kole zaskočil arzenálem neortodoxních kopů, ve druhém kole ho však Magomed poslal tvrdým zadním hákem k zemi a dílo dokonal ránou na nos.

"Skvělý knockout. Uvidíme se brzy," zareagoval na sociálních sítích Glover Teixeira, který koučuje šampiona polotěžké váhy Alexe Pereiru.

"Pro Glovera mám zprávu: Nemrhej svůj čas tím, že se budeš snažit svého žáka naučit, jak wrestlit nebo bojovat na zemi. Nebude to potřebovat, budu s ním stát," odpověděl Ankalaev na poturnajové tiskovce. "Vím, že už knockout dostal ve střední váze, tak si představte, co se mu stane, až se proti němu postavím v polotíze. Věřte mi, nebude se tam se mnou cítit pohodlně."

Není žádným tajemstvím, že právě o souboj s Pereirou má teď enormní zájem. Má to ale háček, duel s Pereirou má zamluvený Jamahal Hill, který se loni pásu šampiona vzdal kvůli zranění. Záležet tedy bude na tom, kdy se bude moci vrátit. To sice neprozradil, dal ale vědět, že na něj Dagestánec moc velký dojem neudělal. "Vidím jen snadno vydělané peníze," napsal na Twitteru.

"Myslím, že tady to matematicky vychází tak, že já si titul zasloužím víc, protože mám 10 vítězství, 6 z nich knockouty, a Hill má celkově v UFC jen 8 zápasů. Takže je jasné, že si zasloužím být vyzyvatelem víc než on," argumentuje Ankalaev. "Mohl jsem dneska s Walkerem wrestlit, vzít ho na zem a ubít ho tam, ale místo toho jsem chtěl poslat jasnou zprávu. Chtěl jsem s ním bojovat v postoji a knockoutovat ho a to jsem taky přesně udělal."

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články