Brazilec Warlley Alves svými kopy doslova posekal svého soupeře a za tvrdé KO získal 50 tisíc dolarů

Brazilec Warlley Alves svými kopy doslova posekal svého soupeře a za tvrdé KO získal 50 tisíc dolarů Warlley Alves kope Mounira Lazzeze tvrdými roundkicky do žeber. | zdroj: Profimedia

Warlley Alves si po dlouhé pauze připsal rychlé a brutální ukončení soupeře, za které dostal bonus za výkon večera.

Warlley Alves (14-4) je brazilský bojovník welterové divize, který zápasí v MMA už téměř 10 let. Do UFC se dostal už v roce 2014, když vyhrál reality show The Ultimate Fighter a za tu dobu odzápasil celkem 12 zápasů, z nichž 8 vyhrál. Poslední rok si musel dát kvůli zranění nucenou pauzu, ale včera se vrátil s pořádnou chutí zápasit, na což doplatil jeho tuniský soupeř Mounir Lazzez (10-2).

Ani Lazzez není žádný amatér, do zápasu s Alvesem poznal porážku jen jednou a naopak 10krát odcházel jako vítěz. Tohle byl jeho druhý zápas v UFC, přičemž svůj první zápas před půl rokem vyhrál.

Warlley Alves na nic nečekal. Po ťuknutí rukavicemi nakopl Lazzeze velice tvrdým lowkickem, jehož ozvěna se nesla poloprázdnou arenou. Narušil mu tím rovnováhu a hned na to navázal rychlý levý a pravý hák následovaný tvrdým zvedákem, který přesně trefil Lazzezovu bradu. Ten to ale ustál a Alves ho v klinči dotlačil ke kleci.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @mma.noticias_br

Tam se oba borci chvíli přetahovali, ale po chvíli udělal Alves skvělou fintu v podobě spinning backfistu z klinče a následně sejmul Lazzeze judisticky (harai goshi) na zem.

Na zemi se Lazzez bránil dobře, nedovolil Alvesovi žádné velké údery a naopak se sám zvládl postavit. Po chvíli se oba z klinče roztrhli, načež Alves okamžitě vyrazil do protiútoku, což byl začátek Lazzezova konce.

Alves jej totiž doslova posekal k zemi svými třemi po sobě jdoucími roundkicky na břicho. První roundkick našel odkrytá žebra a podle Lavezzovy grimasy bylo vidět, že Alves trefil játra. Další dva roundkicky sice trefily to samé místo přes Lazzezův loket, ale i tak dokonaly zkázu a Lazzez šel k zemi a schoulil se do klubíčka. Pár úderů navíc přesvědčilo rozhodčího Herba Deana, aby zápas odmával.

Warlley Alves si tak po více než roční pauze připsal nekompromisní výhru proti tvrdému soupeři a navíc dostal 50 tisíc dolarů jako bonus za výkon večera.

Po zápase Alves vyzval Natea Diaze, o kterém řekl, že ví, že stejně jako on sám nebere steroidy, a tak by s ním rád změřil síly.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články