Cejudo prozradil, že existuje jeden soupeř, kvůli kterému by se ještě vrátil do klece

Cejudo prozradil, že existuje jeden soupeř, kvůli kterému by se ještě vrátil do klece zdroj: Profimedia

Dvojnásobný šampion UFC a olympijský vítěz Henry Cejudo sice odešel do důchodu, ale slyšet je o něm teď možná ještě víc než kdy jindy.

Jedni ho uznávají jako skvělého bojovníka, druzí ho považují za špatného klauna a oddechli si, když po svém posledním zápase oznámil, že odchází do sportovního důchodu. Okamžitě se však začalo spekulovat, že za jeho nečekaným vyjádřením bude nejspíš snaha zvýšit svoji tržní hodnotu. V tom mu následně pomohl také šampion lehké váhy WMC, boxer Ryan García, když poté na Twitteru rádoby nevinně řečnicky zeptal: "Myslíte si, že by se mnou Henry Cejudo udělal v boxerském ringu dobrý zápas?"

"Triple C" dal samozřejmě okamžitě najevo, že by proti společnému dostaveníčku nic nenamítal, pokud by mu to šéf UFC Dana White dovolil. To se ale pravděpodobně v současné situaci, kdy se mu začínají hlavní hvězdy tak trochu bouřit, nestane.

Bývalý dvojnásobný šampion ale později v rozhovoru pro TMZ prozradil, že existuje také jeden soupeř, kvůli kterému by se do klece ještě vrátil a to i přes to, že v MMA podle svých slov už dokázal vše. 

"Jsem se svojí kariérou spokojený. Byl by tu ale ještě jeden zápas, který by mě dostal zpátky. Opravdu by mě to ráno dostalo z postele. Krom Ryana Garcii by to byl Alexander Volkanovski, ten přerostlý trpaslík. Rád bych ho donutil přede mnou pokleknout."

Ve skutečnosti ale Cejudo větří, že přes Volkanovskiho by měl šanci na zisk třetího titulu, tentokrát v pérové váze, což se ještě nikomu v historii UFC nepovedlo. "Je tu spousta dvojnásobných šampionů. Jistě, je tu jen jeden Triple C, olympijský vítěz, světový šampion v muší a bantamové váze. Tohle je jen o tom potvrdit to a zapsat se do historie jako nejlepší bojovník všech dob."

Těžko ale hádat, zdali má jejich souboj vůbec šanci na realizaci. Volkanovskiho totiž nejspíš čeká odveta s Maxem Hollowayem a před pár dny také prozradil, že by rád poměřil síly s McGregorem, aby ukázal, že hvězdný Ir není nejlepší featherweight bojovník všech dob.

Zdroje:  ESPN , mmajunkie.com

Nejnovější články