Cejudo se pustil do Yana, ten se mu vysmál: "Štěkáš z bezpečné dálky, šašku, vrať se a pošlu tě znovu do důchodu!"

Cejudo se pustil do Yana, ten se mu vysmál: "Štěkáš z bezpečné dálky, šašku, vrať se a pošlu tě znovu do důchodu!" Petr Yan - Jin Soo Son, USA Today | zdroj: Profimedia

Nový šampion trefně reagoval na nelichotivý komentář od svého předchůdce, podivína Henryho Cejuda.

Henry Cejudo sice po vítězství nad Dominickem Cruzem v květnu oznámil odchod do sportovního důchodu a konec svého podivínského alter ega "Triple C", v penzi se však asi dost nudí, a tak je o něm slyšet pomalu víc než předtím. Aktuálně vyzývá a naváží se, do koho jen může. Zkoušel to například na boxera Ryana Garciu, populárního Seana O´Malleyho či šampiona pérové války Alexandera Volkanovskiho.

Divize však postoupila dál a na posledním UFC 251 byl korunován nový šampion bantamové váhy. Tím se stal sibiřský tvrdák Pyotr Yan, který totálně zdemoloval legendárního José Alda. Cejudo samozřejmě jejich souboj sledoval a okamžitě přispěchal s reakcí, v níž se opět projevila jeho bipolární porucha a ozval se Triple C:

"Graluluji, drahý Petře, ale stojíš totálně za h***o! Měl bys štěstí, pokud bys se mnou vydržel dvě kola, ty ošklivá bramboro!"

Aldo vs. Yan1 zdroj: Profimedia

Bývalý šampion ale tímto výrokem svému nástupníkovi nabil na smeč. V minulosti to byl totiž právě on, kdo se vzájemnému souboji vyhýbal a preferoval raději souboje s legendami Aldem či Cruzem

"Měl jsi šanci se mnou bojovat, trapáku, ale zvolil sis snazší možnost a utekl jsi. Teď štěkáš z bezpečné vzdálenosti, šašku. Vrať se a já tě znovu pošlu do důchodu," odpověděl na jeho komentář trefně Yan. Ten už se v minulosti vyjádřil, že Cejudo si asi nebyl svými schopnostmi moc jistý, jinak by bantamovou divizi vyčistil.

Nově korunovaný šampion se po vyzyvatelích tedy raději poohlíží mezi aktivními bojovníky. Nejvíce se skloňuje jméno Aljamain Sterling, s čímž souhlasí i Yan. "Myslím, že si Sterling zaslouží bojovat o titul. Má dobrou sérii výher a porazil spoustu dobrých chlapů." V zástupu čeká také Cody Garbrandt a na špici se dere také Sean O´Malley, takže v budoucnu bude situace v bantamové váze ještě hodně zajímavá.

Zdroje:  Essentially Sports

Nejnovější články