Chandler shání soupeře. McGregora vyzval s respektem, do Diaze se ale tvrdě obul

Chandler shání soupeře. McGregora vyzval s respektem, do Diaze se ale tvrdě obul Michael Chandler | zdroj: Profimedia

Michael Chandler o víkendu oslavil životní vítězství a zadělává na další zajímavé zápasy. Na výzvu mu odpověděl Conor, ozval se Poirier a nabízí se také souboj s Diazem.

Americký bojovník Michael Chandler se po parádním KO, které udělil legendárnímu Tonymu Fergusonovi, rozhodl vzít osud do svých rukou. Ihned po zápase totiž začal vyzívat potenciální soupeře.

S Charlesem Oliveirou už jednou o titul bojoval a měl ho doslova na lopatě, nakonec ale padl, není tedy divu, že by rád odvetu. "Prohrál jsem s ním, ale myslím, že spolu máme nedokončenou práci. Dal jsem se na tenhle sport, abych se stal šampionem," prohlásil na pozápasové tiskovce.

Přímo v kleci ale vyzval také Conora McGregora, který by se měl po zranění v dohledné době vrátit zpátky do boje. Irovi dokonce kolegiálně nabídl, že by se mohli utkat v rámci welterové divize (77,1 kg), aby nemusel hubnout.

"Toho chlapa bych krásně knockoutoval, o tom není pochyb. Byl by to ohňostroj. Líbí se mi i ta váha 77 kg," kvitoval na Twitteru McGregor, na něhož Chandlerův výkon zřejmě udělal dojem. "Jsem určitě pro s tím chlapem v nějaké fázi mé kairéry bojovat. Umím si to po dnešku představit. Gratuluji k pěkné výhře a další strhující podívané, Michaele."

Chandler na tiskovce ujistil, že má o souboj s irskou superstar opravdu zájem a milerád by kvůli němu zkrátil i plánovanou pozápasovou dovolenou. "Conor potřebuje velký zápas, aby přitáhl diváky a prodal pay-per-view přenosy. A zápas ve welteru by byl lepší než v lehké váze," dodal pak ještě.

Na Twitteru se pak ale rozjely i jiné námluvy. Nate Diaz totiž očividně chce v létě stůj co stůj bojovat, a tak si v podstatě podal inzerát. "30. července, 77 kilo," napsal na Twitteru a Chandler dal okamžitě najevo, že by měl zájem i o tohle utkání. Nate však nereagoval a následně jen poznamenal, že on by Oliveiru uškrtil, což Michaelovi asi trochu zdvihlo tlak:

"Hej, Nate, drž hubu a přestaň si stěžovat. Drž svou pusu zavřenou a hlavu dole, dokud ti tvůj tatík nedomluví zápas, aby se tvá obětní kebule znova odrazila od podlahy. Možná to budu já... pokud budeš mít štěstí. Vidíme se nahoře!"

Pro Chandlera tím ale zajímavé možnosti soupeřů nekončí. Sám se mu totiž ozval Dustin Poirier, který souboj s ním donedávna odmítal. "Železný Michelangelo zmínil hodně jmen, ale neslyšel jsem to moje," poznamenal "Diamant". Uvidíme tedy, jak situaci vyřeší matchmakeři. Jedno je ale jisté, v lehké váze se v dohledné budoucnosti rozhodně nudit nebudeme.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články