Cowboy promluvil o prohře s McGregorem: „Moje srdce je raněné, ale je to chlapský sport a musím to překousnout“

Cowboy promluvil o prohře s McGregorem: „Moje srdce je raněné, ale je to chlapský sport a musím to překousnout“ McGregor KO Cerrone | zdroj: Profimedia

Donald Cerrone otevřeně řekl, že se mu do zápasu s McGregorem nechtělo. Podívejte se na upřímnou zpověď legendy MMA.

Donald „Cowboy“ Cerrony jde zpátky do akce. Neuplynuly ještě ani 4 měsíce od té doby, co dostal asi největší výprask v  kariéře od Conora McGregora a už si jde znovu navlíknout rukavice. Tentokrát 9. května na UFC 249 proti Anthony Pettisovi.

Donald tvrdí, že se z  porážky od McGregora už otřepal. Po jejich zápase se rozneslo, že mu Conor zlomil nos a očnici, ale to naštěstí nebyla pravda a největší jizvu si Cowboy odnesl na zraněném egu.

„Můj mozek byl určitě otřesený, po tom masakru, který trval 40 sekund,“ řekl Cerrone pro MMAfighting.com. „Ale cítím se dobře. Moje oko se zahojilo, moje srdce je pořád raněné, ale to je to, co z  toho dělá chlapský sport. Jdeme do toho a prostě to nějak uděláme.

To je taky jediné, co s  tím můžeš udělat, překousnout to a jít dál. Nemůžu se nad tím zaseknout. Nemůžu sedět a užírat se tím. Měl jsem svůj moment. Nechal jsem to ulítnout, ale nakonec jsem tam šel a udělal to. Bojoval jsem s  jedním z nejlepších a jsem na to pyšný. Jsem pyšný na to, čím jsem se v  tomto sportu stal, jsem pyšný jako táta. To je to co dělám. Dávám lidem naději a nepřestávám bojovat. Takto to tady děláme.“

Pro ESPN se Cowboy o souboji s  McGregorem rozmluvil ještě víc a přiznal, že nebyl sám sebou, a že v  té chvíli v  oktagonu ani nechtěl být:

„Ne, necítil jsem se dobře. Donald se tam objevil, ale Cowboy tam nebyl. Objevil se tam ten, který tam neměl být. Nemohl jsem se do toho dostat. Nebyl jsem na to natěšený, nabuzený. Nechtěl jsem tam být. Byl to největší zápas, spousta diváků, byl to můj čas zazářit a já tam nechtěl být. Bylo to šílené. Nevím jak to, nevím proč. Nevím jak to změnit. Je to na houby. Někdy se objevím a jsem připravený a nabuzený na zápas a někdy tam přijdu a ani tam nechci být.

Když se mě snažil trefit tou svojí levou zadní rukou a já se pokusil jít po takedownu, dostal jsem jeho kyčlí do hlavy a to to celé odstartovalo. Pak jsem ho chytil, abych se vůbec rozkoukal a on na mě začal skákat s  tím svým ramenem, což ještě znásobilo můj otřes mozku a pak jsem ho pustil a on mě kopl do hlavy. Takže tam vlastně nebyl žádný čas se znova poskládat. Od první sekundy zápasu až po konec jsem se ani pořádně nerozkoukal.

Hodně lidí mi říkalo, že jsem ten zápas prodal, ale to je naprostá blbost. Raději bych prodal svoji duši. Na světě není tolik peněz, abych prodal zápas.“

Cowboye teď 9. května čeká Anthony Pettis. Pro ESPN dokonce Cowboy prozradil, že by nejraději bojoval i 13. a 16. května, ale to je naštěstí pro něj nereálné a ani UFC ani atletická komise by mu to nepovolila. Cowboy patří k  nejvíce bojujícím zápasníkům, kdy si dává i 4 až 6 zápasů ročně, což je na té nejvyšší úrovni opravdu velké číslo a i přestože má Cowboy nejvíce zápasů i výher v  UFC, asi by mu neuškodilo, kdyby trochu ubral.

Pettis i Cerrone spolu bojovali  už v roce 2013 a tehdy Cowboy prohrál v  prvním kole na TKO, když mu Pettis svým velice tvrdým kopem přesně trefil játra a poslal Cowboye na zem, kde jej dobil. Teď mu Cowboy bude čelit znovu a navíc po sérii tří porážek v  řadě.

Anthony Pettis má za sebou dvě porážky, kdy prohrál s  Natem Diazem a poté v  lednu také s Carlosem Diegem Ferreirou. „Showtime“ si určitě bude si chtít spravit chuť a i přestože má patrně nejlepší léta, stejně jako Cowboy, za sebou, pořád dokáže předvést skvělé zápasy.

Souboj obou borců bude tedy tak trochu soubojem o znovuzrození a ukázání, že ještě nepatří do starého železa, a že ještě pořád mají chuť a hlad po vítězství.

Zdroje:  ESPN , bloodyelbow , mmafighting.com

Nejnovější články