Totální demolice! Conor McGregor nedal Cowboyovi šanci a ukázal, že je zpátky!

Totální demolice! Conor McGregor nedal Cowboyovi šanci a ukázal, že je zpátky! Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Jak řekl, tak udělal. Conor McGregor totálně dominoval a ukončil Cowboye na začátku prvního kola.

Hladový Conor je nebezpečný Conor. Dlouho se spekulovalo, jestli v sobě pořád má ten oheň, který mu kdysi zajistil dva šampionské pásy a po dnešku známe odpověď. Conor předpovídal, že Cowboye knockoutuje na začátku zápasu, a jak řekl, tak udělal.

Žádné zahřívací kolo se nekonalo, Conor do zápasu vlétl naplno. Cowboy se ještě stihl vyhnout Conorově levačce, ale zápas se dostal do klinče, kde Conor zasadil Cowboyovi několik tvrdých úderů ramenem do obličeje. Poté Conor použil proti Cowboyovi jeho vlastní zbraň. Krásným levým highkickem jej trefil přesně na čelist, poslal Cowboye k zemi a dalšími údery dokonal Cerroneho zkázu a zápas ukončil. Zároveň tím vyslal do světa jasnou zprávu: The King is back!

Dana White nedávno sdělil, že v případě výhry Conora nad Cowboyem, bude "The Notorious" bojovat o titul v lehké váze proti vítězi, který vzejde v zápase mezi Tonym Fergusonem a šampionem Khabibem Nurmagomedovem na UFC 249. Conor navíc avizoval, že chce tento rok bojovat minimálně třikrát, takže to vypadá, že se máme na co těšit.

 

Zdroje:  UFC

Nejnovější články