Kelleher perfektně uškrtil Osbourna. Ten musel odklepat nohou

Kelleher perfektně uškrtil Osbourna. Ten musel odklepat nohou zdroj: Profimedia

Zápas, který doplnil hlavní kartu přinesl nečekané ukončení. Soupeř musel odklepal pravou nohou. 

Alexa Grasso ukázala obrovskou neprofesionalitu, když nezvládla váhový limit o téměř 5,5 libry a z utkání odstoupila. UFC na hlavní kartu přesunulo duel Brian Kelleher vs. Ode Osbourne a udělalo dobře. Kelleher utáhl soupeře v prvním kole dokonale provedeným guillotine chokem. 

Osbourne nastoupil do prvního zápasu pod hlavičkou UFC, Kelleher je veterán, který bojoval o prodloužení kontraktu. Osbourne má na bantamovou váhu velké rozpětí paží a utkání začal skvělým pohybem a zasypal Briana několika tvrdými údery. Kelleher však dobře bránil a po minutě vzal Osbourna na zem, kde ukázal své umění. Nejprve zasypal soupeře tvrdými údery z horní pozice, aby ho postupně chytil, spojil ruce kolem jeho krku a začal škrtit. Dokonale provedený guillotine choke donutil Osbourna vzdát, navíc musel odklepat pravou nohou, protože rukama nemohl téměř pohnout. 

Kelleher si splnil sen, když se dostal na kartu s Conorem McGregorem a ukázal se celému světu. Ukončení v prvním kole navíc může americkému rodákovi přinést finanční bonus za výkon večera. 

Zdroje:  Nova Sport

Nejnovější články