Dana White v 53 letech šokoval a ukázal formu bez trika

Dana White v 53 letech šokoval a ukázal formu bez trika Laura Sanko a Dana White | zdroj: Profimedia

Co byste dělali, pokud by vám zbývalo jen něco málo přes 10 let života? Dana White se rozhodl, že bude proti osudu bojovat a začne na sobě makat.

Je to jen pár týdnů, co si šéf největší světové MMA organizace nechal z krevního obrazu vypracovat životní prognózu. Výsledek ho nepotěšil, hlavní expert firmy 10X Health System Gary Brecka mu sdělil, že za stávajících okolností mu zbývá už jen 10,4 let života. 

"Věc, která mě vystrašila nejvíc, byla, že jsem mu o sobě neřekl vůbec nic, ani svou zdravotní historii nebo co se se mnou osobně dělo, a on mi řekl všechno, co je se mnou špatně. Věci, které jsem neřekl dokonce ani své ženě. Všechno z krevních výsledků," prozradil White v podcastu Action Junkeez.

Brecka ale přinesl i dobrou zprávu – pokud White změní životosprávu dle jeho instrukcí, značně tím svůj zdravotní stav zlepší. A prý nelhal.

"Udělal jsem všechno, co mi řekl. Do posledního písmenka. Zhubnul jsem 13,6 kg. Mé nohy byly před 13 týdny totálně zničené, nedokázal jsem si ani zavázat boty, nemohl jsem se ohnout, sotva jsem někdy chodil.  Trpěl jsem spánkovou apnoe, chrápáním," liboval si šéf UFC už po pouhých 10 týdnech. "Cítím se, jako by mi zase bylo 35. Přísahám bohu."

U pouhých slov nakonec nezůstalo, White nyní na sociálních sítích sdílel foto své aktuální formy. Ani se nechce věřit, že takto vypadá v 53 letech, vyrýsované břišáky mu totiž asi budou závidět i mnohem mladší ročníky. Zatímco většina fanoušků jeho proměnu obdivuje, vyrojily se i spekulace, zda si nedopomohl "zakázanými" látkami. Kdo ví, třeba Dana umlčí kritiky tím, že se nechá otestovat.

Zdroje:  Instagram - Dana White , Action Junkeez

Nejnovější články