Děsivé zranění na turnaji UFC. Brazilská bojovnice skončila s loktem na opačnou stranu

Děsivé zranění na turnaji UFC. Brazilská bojovnice skončila s loktem na opačnou stranu Istela Nunes vs. Viktoria Dudakova | zdroj: Profimedia

Zranění k bojovým sportům bohužel neodmyslitelně patří. Hrůzný zážitek si prožila brazilská bojovnice Istela Nunes.

Sobotní turnaj UFC Fight Night Holm vs. Silva nepřinesl divákům příliš velkou podívanou. Bývalá šampionka Holly Holm byla nucena odklepat skvěle provedený ninja choke a připsala si sedmou porážku své profesionální kariéry. Diváky více zaujalo utkání Dudakova vs. Nunes, které skončilo v prvním kole opravdu děsivým zraněním.

Ruská bojovnice Victoria Dudakova si vítězstvím vylepšila bilanci už na 7-0. UFC do ní vkládá velké naděje a postupně buduje její kariéru. Istela Nunes zatím v UFC zvítězit nedokázala a nyní je otázkou, zda ještě někdy vstoupí do oktagonu.

V úvodu zápasu se Dudakova zkusila vzít soupeřku na zem tím, že jí skočila po noze. Nunes se pokusila bránit, šla také na zem a spadla na ruku, která se doslova otočila na druhou stranu. Došlo k dislokaci loketního kloubu a utkání skončilo po pouhých 34 vteřinách. Jedná se pravděpodobně o nejhorší zranění ženské bojovnice, jaké jsme kdy v UFC viděli.

Prezident UFC se zřejmě vyžívá ve sdílení děsivých zranění svých bojovníků a bojovnic. Ihned po zápase ukázal video, které rozhodně není pro slabé povahy.  

Děsivě vypadají zranění ale možná nebude tak vážné, jak se může na první pohled zdát. Nunes okamžitě podstoupila chirurgický zákrok, při kterém jí lékaři vrátili loket na správné místo, což sama bojovnice sdílela na sociální sítě. Původní obavy o konci kariéry jsou tak zřejmě zažehnány a my přejeme Istele brzký návrat na bojovou scénu a po čtyřech prohrách v řadě také nějaké vítězství.

Zdroje:  bloodyelbow.com

Nejnovější články