Dober napodobil Justina Gaethjeho a svými granáty zastavil Hernandeze ve druhém kole

Dober napodobil Justina Gaethjeho a svými granáty zastavil Hernandeze ve druhém kole Drew Dober | zdroj: Profimedia

Drew Dober se nechal inspirovat svým týmovým kolegou a předvedl skvělý výkon, kterým nedal Alexanderovi Hernandezovi šanci.

Alexander Hernandez je mladý nadějný prospekt, který má v UFC velkou budoucnost. Do tohoto zápasu šel s 11 výhrami a pouhými 2 prohrami. Jeho soupeř Drew Dober je tréninkový parťák nového dočasného šampiona lehké váhy Justina Gaethjeho a podle jeho slov by chtěl předvést stejnou parádu jako Gaethje předvedl v zápase s Tonym Fergusonem.

Oba borci začali velice rychle a brzy bylo jasné, že Hernandez je rychlejší, ale Dober má větší ránu a chce kontrolovat centum oktagonu. To se mu za chvíli daří a ukazuje, že Hernandez to nebude mít lehké. Hernandezovi se podařilo vzít Dobera na zem, ale ne na dlouho, a ten se dokázal postavit zpátky na nohy. Hernandez trefuje Dobera dobrými kopy na žebra, ale Dober skvěle pracuje s oktagonem a daří se mu tlačit Hernandeze po obvodu klece přičemž se mu daří rozdat několik tvrdých úderů.

Dober se rozjel tvrdými kombinacemi do Henrandeze a ten se pokusil o takedown, který se mu teď ale nepodařil. Dober znovu Hernandeze pronásleduje po obvodu oktagonu a kontorluje tempo zápasu svými tvrdými údery. Hernandez má velice dobrou bradu, ale tvrdým úderům Dobera nemůže odolávat donekonečna, což se záhy ukazuje.

Dober trefil Hernandeze pořádnou tvrdou levačkou a posadil jej na zem. Hernandez se zvedl, ale jen dostal ještě víc naloženo. Ve snaze zachránit se před tvrdými Doberovými údery se Hernandez vrhl po takedownu a podařilo se mu vzít Dobera na zem. Jenže ten se znovu dokázal zvednout a pokračoval v tvrdém bití. Hernandez jej znovu vzal na zem, ale Dober se opět zvedl a zase se pustil do Hernandeze tvrdými údery. Ten byl očividně otřesený a po další smršti tvrdých bomb Herb Dean zápas zastavil.

Vítěz: Dober – TKO ve 2. kole

Zdroje:  UFC

Nejnovější články