Donald Trump zavolal uprostřed rozhovoru Covingtonovi, aby mu pogratuloval k vítězství, ten dojetím skoro plakal

Donald Trump zavolal uprostřed rozhovoru Covingtonovi, aby mu pogratuloval k vítězství, ten dojetím skoro plakal zdroj: Profimedia

Colby Covington po zápase hlasitě podporoval amerického prezidenta, ten mu pak osobně zavolal. Celá situace se odehrála během interview.

Americký bojovník Colby Covington se netají obdivem k prezidentovi USA Donaldu Trumpovi. Několikrát ho již navštívil v Bílém domě a během předzápasových tiskových konferencích často nosí typickou trumpovskou červenou kšiltovku.

Colby Covington u Trumpa Colby Covington na návštěvě v Bílém domě. | zdroj: Profimedia

V sobotu měl vyhrocený zápas s Tyronem Woodleym, který stojí na opačné straně politického spektra a během tiskových konferencí podporoval hnutí Black Lives Matter. Za to ho Covington neváhal nazvat teroristou a během zápasu ani po něm si s ním ani nechtěl sportovně plácnout.

Ať je však člověk jaký chce, v oktagonu poslední dobou válí a bývalého šampiona bez problémů porazil. Když ho pak komentátor Jon Anik chtěl po zápase vyzpovídat, Colby využil příležitosti a podpořil Trumpa, kterého brzy čekají volby. O pár minut později pak dával rozhovory médiím a rozezněl se mu telefon. Na drátě byl sám Trump a v Colbyho očích zaplála dětská radost, až se štěstím skoro rozbrečel.

„Jsi skvělý zápasník, chlape. To ti říkám, vypadalo to tak snadně. Nevím, jak to sakra děláš. Gratuluji. Chtěl jsem ten zápas vidět, byl jsi skvělý,“ pochválil vítěze Trump.

„Děkuji vám mockrát, pane prezidente. Dal jste mi dračí energii, když jste my v neděli na vašem předvolebním mítinku podal ruku, takže by bylo jedno, i kdyby přede mnou byl King Kong,“ vysvětloval do telefonu nadšeně Colby.

„Vypadá jako silný chlap, je to tvrďák. Je to dobrý bojovník, je to šampión,“ pokračoval dál své chvalozpěvy Trump. „A i tak to pro tebe byla relativně snadná práce. Jsem na tebe pyšný. Zrovna jsem dělal velký proslov před 35 tisíci lidmi a řekl jsem jim, že musím domů, abych mohl sledovat Colbyho. Byla to rychlá práce a on je dobrý bojovník, že? Dělal ti velké problémy? Cos viděl? Silného chlapa, že?“

„Jo, silného chlapa, bývalého šampiona. Ale bylo jedno, kdo tam byl, pane prezidente. Poté, co jsem vás mohl vidět, mi bylo jedno, i kdyby tam byl Superman, porazil bych každého.“

„To je skvělé, Colby. Jsem na tebe pyšný. Jsem tvůj velký fanoušek. Jsi tvrdý a máš dobrého ducha. Takže teď vyhraj i ten další a udrž si to na dlouhý čas. Udrž si ten titul dlouho. Jsi třída! A řekni ahoj všem chlapům, oceňuji taky tvou zmínku o mě. Jsem tvůj fanoušek, ty zase můj. Jediní dva svého druhu!"

„Děkuji moc, pane prezidente. Přinesu vám nový pás do Oválné pracovny, až 3. listopadu drtivě vyhrajete ve volbách.

„Získáš ten pás, přineseš ho a vidíme se, chlape.“

Těžko by se tomu asi věřilo, kdyby celý rozhovor nezachytily kamery. Covington teď samozřejmě doufá, že se brzy dostane k další titulové šanci a vyzval k odvetě šampiona Kamaru Usmana, neváhal by však ani bojovat proti svému někdejšímu dobrému kamarádovi Jorge Masvidalovi. Z druhé strany projevil zájem #3 Leon Edwards, který by Colbyho rád ztrestal za rasistické výroky.

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články