Masvidal se znovu pustil do Covingtona. "Všichni v American Top Teamu víme, že není bojovník!"

Masvidal se znovu pustil do Covingtona. "Všichni v American Top Teamu víme, že není bojovník!" zdroj: Profimedia

Jorge Masvidal se rozhodl porušit zákaz trash-talků  a opřel se do Colbyho Covingtona.

Trash-talky jsou v MMA, a především v UFC, na každodenním pořádku a mnoho fanoušků si na slovních přestřelkách a urážkách mezi bojovníky doslova potrpí. Jak už ale několik dní víme, šéf American Top Teamu (ATT) Dan Lambert, který má pod svými křídly mnoho známých jmen, udělal ve svém gymu podobným „úletům“ přítrž a jeho svěřenci se mezi sebou „hádat“ nesmí.

„Myslím, že tady neexistuji žádné možnosti,“ řekl Lambert. „Jedná se o politiku absolutní nulové tolerance. Pokud to uděláte, běžte někam jinam. Lidé přicházejí a zase odcházejí. Žádný jednotlivec není důležitější než tým. Faktem je, že tým tu bude i za 30 let a bude dělat pořád to samé, zatímco někteří lidé už budou dávno pryč.„

Hned od začátku bylo jasné, že tento zákaz byl zavedený především kvůli Colbymu Covingtonovi, který měl v poslední době se svými kolegy několik roztržek a občas už situace začala být neúnosná. Všichni začali nové pravidlo respektovat, ale Jorge Masvidal se rozhodl, že pravě v případě Covingtona udělá výjimku a omezení poruší.

„S*át na Colbyho . Nejzranitelnějšího a nejvíc přecitlivělého člověka v historii UFC,“ napsal Masvidal na svůj twitterový účet. „Nemůžou mě za tohle vykopnout, protože tohle pravidlo je určené pouze pro bojovníky. Ne pro čichače rozkroků, kteří si nechají zlomit čelist od dalších číchačů. Všichni v American Top Teamu víme, že tenhle chlápek není žádný bojovník.“

Zda se Masvidal dočká nějakého trestu zatím není známo. Na jednu stranu by pravidla měla být pro celý tým stejná, ale z druhého úhlu pohledu si Covington za podobná slova může veskrze sám a Lambert dost možná v tomto případě přimhouří obě oči. Podle serveru MMA Fighthing odmítly všechny strany vydat k této situaci jakýkoliv komentář.

Zdroje:  MMA Fighting , MMA Mania , tisková zpráva

Nejnovější články